Första skoldagen...

Första dagen på skolan har nu börjat och Wilma klarade det galant. Hon var den enda som räckte upp handen när fröken frågade vad de hade gjort i sommar. Wilma blev först med att berätta för hela klassen att hon varit i Kalmar och på skara sommarland och åkt en massa karuseller. Efter att alla barnen berättat om deras sommalov fick barnen rita var sin teckning. Wilma ritade Skara sommarland.

Sedan gick vi ut och barnen fick bekanta sig med utemiljön. Vilket Wilma redan gjort ordentligt under sommaren. Wilma träffade sina faddrar som börjar tvåan nu och de var jätte fina mot henne och tog henne i handen och busade med henne. Wilma och de två andra tjejerna i klassen verkar kommar bra överens med varandra.

Efter att rektorerna hade hållt sitt tal så gick jag och de andra föräldrarna hem. Ska gå tillbaka dit vid ett tiden för att vara med när hon hälsar på på fritids första gången. Blir bara ett kortare tag. Wilma kommer att gå 8-14 nu framöver . Skoldagen slutar 13.10 så blir korta dagar på fritids men det är mest för att hon ska vänja sig för så småningom kommer de bli längre dagar även där.


Wilma första skoldagen.
Tog länge för henne att bestämma vad hon skulle ha på sig men blev detta i slutändan.



På väg till skolan..

Kommentarer
Postat av: Julia

stora tjejen :)

Postat av: Anonym

Åh vad spännande med första skoldagen. Ska posta paket till tjejerna idag! :)

2009-08-24 @ 15:06:13
Postat av: Helena

/Helena

2009-08-24 @ 15:06:31
Postat av: Sussi

storWilma, så spännande det måste ha varit för er alla!

2009-08-25 @ 20:12:46
Postat av: Morgan

Stor dag för både henne och er föräldrar :)

2009-08-26 @ 09:55:42
URL: http://redundansarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback