Shopping

Nu börjar det närma sig med stormsteg. Vi har varit på stan och handlat lite inför den kommande dagen...

Lars har köpt ett nytt bälte. Vi kollade förstå på dressman och liknande butiker, men alla bälterna de hade var ju alldeles för långa gick nästan två varv runt älsklingens midja. :-) Hittade ett bälte på Kappahl sen. :-) Lars köpte även en långärmad vit tröja för att försöka minimera att bränna sina röda armar nå mera. Och två nya träningströjor eftersom han nästan tränar varje dag numera. Och ett par nya blåa adidas skor. :-)

Jag har hittat underkläder efter många om och men. Trosor var ju inge problem alls att hitta. Men bh som passar till klänningen var inte det lättaste. Har varit i en hel del affärer, men nu är underkläderna äntligen köpta. :-) Jag köpte mig även ett linne.

Nova fick även sig ett par 3/4 byxor. Då hon i princip inte har några såna byxor alls utan har lånat byxor av storasyster nu när det varit så varmt. Men nu fick hon sig ett par fina blåa byxor.

Wilma var inte med och shoppade utan var på kalas då. Hon brukar vilja vara med när vi köper kläder åt henne så denna gång blev det inget till henne, men brukar annars vara hon som får mest kläder medan Nova mest får Wilmas gamla kläder.

I fredags kom även dessa på posten till att dekorera bordet under middagen efter vigseln...


500 st rosa diamantdekorationer...

 

och 200 st rosa rosenblad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback