NU ÄR VI FRISKA IGEN!

Nova leker med fötterna
Se vad jag kan!

Denna vecka har det inte alls hänt så mycket. Jag och Nova har mest varit hemma och tagit det lugnt. Efter att vi kom hem från läkaren i tisdags förra veckan blev Nova bra. Hon hostade inte en enda gång! Så vi gav henne aldrig penicillinet, sånt vill man ju inte ge i onödan. I lördags blev hon i alla fall samma glada Nova igen. Och under veckan som gått har hon varit väldigt aktiv. Hon leker för fullt i babygymmet, älskar det verkligen. Sedan tycker hon om att hålla i sina fötter. Något som hon lärde sig förra veckan. 


På fredagen fick vi ett efterlängtat telefonsamtal från min sambos jobb. Han fick förlängt ända fram till sommaren. Känns som att våran ekonomi är räddad. *super glad*


I söndags blev Nova 4 månader och dagen till ära fick hon smaka potatis för första gången med skräckblandad förtjusning. *ler* Känns roligt att börja ge henne lite smakisar, men samtidigt så känns det som att hon blivit så stor nu. På eftermiddagen gick vi  sen och hälsade på min sambos syster som fyllt år tidigare under veckan.



Novas första smakis (potatis)


Sen på måndag var det dags för dagis för Wilma igen. Hon var inte helt sugen på att gå till dagis den dagen, men med lite om och men tog vi oss dit till sist. När jag sedan hämtade henne hade dagiskorten kommit! Hon blev så fin min lilla sötis. Tyvärr äger vi ingen scanner så att man kunde visa er resultatet.

I går (tisdag) var vi till bvc. Försöker att gå och väga Nova varje gång hon blir en månad äldre. Så nu när hon är 4 månader var hon 67 cm lång och vägde 7260g. Så nu har hon återhämtat sig efter förkylningen. *ler* Känns som att hon bara har ätit sen hon blev frisk.


I natt sov Nova nästan inget! Hon var så himla pigg och mamma var såå himla trött. Bra kombination va! Och sen i morse var det bara upp med Wilma och då passar Nova på att sova. *suck* Men som jag satt där i soffan i morse och höll på att somna till ljudet av barnprogrammet på tv:n ringer telefonen. Grannen undrar om vi vill komma och leka. Sa att jag inte orkade för Nova hade ju knappt sovit något. Då erbjuder de sig att ta Wilma ett tag. Så hon fick gå över till grannen och leka både inne och ute och jag fick sova! *helt underbart*



Mina tjejer


I morgon bär det av upp på stan och kommer väl förmodligen gå i affärerna och trängas med alla andra som väntat med att handla klart julklapparna. Vi som brukar vara klar med det flesta julklappar redan i november. Men det är väl så det kan bli när man har sjuka barn. Nåja, nu är i alla fall friska och jag, min sambo och Nova ska väl lyckas inhandla det sista innan Wilma slutar dagis i morgon. Sista dagen nu innan jullovet. Sen är hon ju ledig nästan 1 månad.

Sen kommer ju Wilma och Novas farmor på besök i morgon och har en liten ”mini julafton” med lite julklapps utdelning. *ska bli mysigt*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback