Bilder på vagnen

image331
Nova i den nya vagnen

image332
Nu kommer bilden äntligen, har varit lite seg. Den rosa färgen gör sig inte rättvisa på bilderna.

Har vari fullt upp hela dagarna. Med promenader, umgås med vänner, varit på skolan och lekt med barnen. Kvällarna har varit mysig med massor av bra filmer.

Idag har det däremot inte varit så roligt. Har fått börja inse att det är dags att starta ta medicinen min igen, efter varje måltid. Har haft 4 "anfall" som jag kallar det de senaste två veckorna. DET GÅR SÅÅÅ ONT! Brukar börja med att det bränner lite kring magsäcken, sen får jag halsbränna, känns som att jag skulle kunna spruta eld. Vid det här laget brukar jag bli dålig i magen. Bara att rusa och ta alvdeon så att det hinner ta lite innan smärtan kommer. Hjälper dock inte speciellt mycket. Försöker ta medicin men är oftast för sent om det hinner gå så långt. Sen kommer illamåendet väldigt snabbt efter det. Inatt har jag tillbringat min tid på toaletten från ca 03.00 -ca 9.30. Idag var det värsta jag haft hittills. När det gör som ondast sitter man mest ihopkrupen, gråter, spyr och skakar. Vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Jag HATAR (ursäkta mitt språk) verkligen detta och vill aldrig vara med om det igen. Hade planer på att vara på föreläsningar i dag, men när smärtan försvunnit så var det bara att gå och sova. Är så tacksam att Lars är hemma såna här dagar. Hade aldrig orkat ta hand om barnen som jag mådde.

Sen har våra grannar nu flyttat. Känns trist, men säkert ännu jobbigare för dem som lämnar mycket och börjar om på nytt. Ni har verkligen varit bra grannar och vi tycker om er mycket. Hoppas vi ses snart igen. Lycka till med allt nu! *kram*

Till sist en bild på min stora älskling som idag haft det lite jobbigt när en av hennes bästa vänner flyttat.

image333
Vår älskade dotter Wilma - Våran egen solstråle!

Nytt vrålåk och en trevlig middag!

Har idag fått sålt våran gamla vagn. En Brio Nova -03 vi fick 2500 kr för den. Känns skönt att fått bort liggdelen ur förrådet som tagit upp en VÄLDIGT stor plats. Så på förmiddagen åkte vi till Barnens Hus och kikade på sittvagnar. Var ute efter en Emmaljunga Scooter. Men de hade bara visningsexet kvar och det ville vi inte ha. Var inte den färgen vi var ute efter heller. Sen åkte vi till Brio inne i stan. Där hade de inne vagnar och det blev att vi köpte en Emmaljunga Scooter! Den är såååå fin! Blev färgen Soft Pink!.
Tänkte köpa lite flickigare färg denna gång, alla andra vagnar vi haft har varit så neutrala i färgerna. Vagnen kostade (2095 kr) + Fotsack (320 kr). Så vi tjänade några kroner på att byta vagn.

Bild på vagen finns på Emmaljungas hemsida. http://www.emmaljunga.se/start.asp?lang=SE&country=SE
Välj upp till 4 år till höger och sen väljer du färg på vagnen längst ner. (Soft Pink) Ska lägga in en bild på den i nästa inlägg.

Idag har vi bjudit över grannarna på middag. Vi åt Hawaiiburgare ( en slags tjock hemmagjord hamburgare som innehåller Nötfärs, Ägg, Lök, Tomatpuré, Ost, Bacon, Ananas, Oregano, salt och peppar) till det hade vi gjort en pastasallad, Tzatsiki och något glas vin. Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans. De är så trevliga, det är så trist att de ska flytta nästa vecka. Vi kommer sakna dem mycket!

Jag är en nolla!

Nu är man student och med andra ord en nolla för tillfället. Var upprop i dag och det var hur mycket folk som helst. Lite trist var det att man inte fick träffa sin riktiga klass utan alla lärarklasser blandades ihop och delades upp i olika grupper. Så vet inte en enda som kommer gå i min klass ännu. Men nu är det i alla fall avklarat var nervös i går för ingen anledning..Hihi... Får se hur många Nolleaktiviteter det blir att gå på.

I måndags var vi på avskedsmiddag/grillfest hos Linda, Martin och Elis. Anledning: Anna, Niclas och Oskar ska flytta *snyft* ÄNDA bort till OSLO! *snyft* Idag gick flyttlasset! Kommer sakna er!
Hur som helst. Middagen i måndags var helt underbar. Vi var 5 familjer. Alla med barn. Linda hade dukat långbord i tv-rummet. Grabbarna skötte grillningen och sen åt vi gott, pratade mycket och hade VÄLDIGT roligt! Det måste vi göra fler gånger!

image330
Grilfest/avskedsfest hos Linda (9 vuxna och 6 barn)

I dag fick vi ett tv-rums bord av Linda som hon hade tänkt slänga iväg. Får se om Lars mamma är intresserad av det annars kanske vi har det i vårat gästrum när vi flytatt till våran femma. *drömmer mig bort*
Du är så snäll gumman! *tycker om dig*

Veckan som varit...

Förra helgen var vi och hälsade på Lars syster och hennes familj. Hennes ena son fyllde 4 år när vi var på semester så vi kom med en försenad födelsedags present. Är alltid roligt att vara hemma hos dem, tyvärr lyckas vi inte träffas speciellt ofta fast vi inte bor långt i från varandra. Man har så mycket annat för sig alltid och det är svårt att få en tid som passar alla.

Sen under veckan som gått har det hänt lite tråkigheter. Min älskade morfar fick en hjärnblödning i höger hjärnhalva. Känns jobbigt fortfarande att tänka på det. Men just nu mår han efter omständigheterna bra. Ligger fortfarande på sjukhus dock och kämpar för att återanpassa sig till vardagen. Får hoppas att det inte blir värre. Mamma, jag vet att det är mycket just nu, men glöm inte borta att tänka på dig själv också.

Mormor och Morfar- Vi tänker på er och älskar er väldigt mycket!

Har fått bråka med csn i veckan också. Har fått beslut om studiemedel från dem, men bara bidrag för ett barn. Enligt dem så var jag bara vårnadshavande åt Wilma. Så efter en hel del samtal till både csn och skatteverket så är jag vårnadshavande åt Nova också.

Jag börjar snart att studera...ojoj tror jag börjar bli lite nervös. *ler*

Nu till en lite roligare nyhet:
Wilma har slutat med nattblöjan! Jag är såååå stolt över henne! Mammas stora söta och underbara tjej!
I dag har vi klippt hennes lugg och hon börjar dagis igen på måndag efter att ha varit ledig i 2 månader. Hon ser fram emot det jätte mycket och längtar så efter alla sina vänner.

Försöker för fullt med att vänja mig att inte ge Nova nå mer mjölkprodukter. Hon mår mycket bättre. Magen beter sig som den ska. Den nya vällingen har däremot inte fungerat. Den heter Ekogo och ska vara utan mjölk. Men hon tycker först och främt inte om den och sen blir hon väldigt gasig i magen och får svårt att sova. Så nu har vi hoppat över den. Har övergått till: havregrynsgröt, solhavre och lite äppelmos. Hoppas hon klarar sig på det.

Lars är bortrest på fiskeresa till Pärlälven i Jokkmokk. Han är där med sin bror och en till kompis. Kommer hem i morgon. Så få se vad man hittar på i dag. Har en hel del som jag skulle kunna ta tag i men vet inte om jag orkar. Tror det mest kommer att bli att se tv och sitta vid datorn.

I veckan har jag varit och promenerat med Linda och Elis. Är alltid lika trevligt! Vi hade inte setts på ett tag eftersom vi varit borta under sommaren och haft besök m.m. Men det var så roligt att träffas igen. Hade verkligen saknat dem. Sen har jag promenerat själv en gång, kan säga att det inte är lika roligt. Sen har Jag och Nova varit hos Leila och Edvin och hälsat på. Linda och Elis var också där. De var roligt att ses inne en sväng också och inte enbart på promenader.

Idag har grannarna varit och hälsat på och vi fick ett utebord av dem som de inte ska ta med sig när de flyttar. *tacksam* Perfekt att ha till en början så man inte behöver panikköpa något nytt nästa sommar när vi kommer ha nedreplan och uteplats..*längtar*

Har inte haft ett ordentligt kalas åt Nova än, några från Lars sida har varit och grannarna har varit med en present. Får se om mina föräldrar känner att de orkar komma nästa helg. Beror nog helt och hållet på hur min morfar mår.
Har i alla fall tänkt bjuda över några av Novas kompisar på lite fruktsallad (och glass till de som vill ha). Försöker ju bli lite nyttigare av mig och det kan barnen också äta så. Får se vilken dag det blir. Har en hel del att göra nästa vecka.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Nova 1 år!

Idag blev min lilla flicka 1 år gammal. Nu är hon inte en liten bebis nå mera, men hon kommer alltid vara min lilla flicka. Dagen har gått bra med lite firande. Hon har blivit bortskämd med presenter och uppvaktande från olika håll. Kommer bli en del av det nästa vecka också eftersom alla inte hade möjlighet att komma i dag.

Den 14 augusti fick Nova sin 7 tand. Så nu börjar det bli en del. Hon har varit väldigt dålig i magen på sista tiden och har tagit sig mot magen. Vi har misstänkt att det är något hon inte tålt. Så med inrådan av bvc har vi nu uteslutit all mjölk från hennes mat och det verkar fungera. Hon är mycket nöjdare och mycket bättre i magen. Ska till bvc på tisdag, så får se vad nästa steg blir. Vet inte riktig hur det går till när man misstänker att ens barn inte tål mjölk. Hur man får reda på om det är laktosintolerant hon i såna fall är eller om det är mot komjölk.

Har hänt en del senaste veckan, men det tar vi i nästa inlägg. Här är några bilder från dagen.

image319
Nova nyvaken

image321
Öppnar paket

image322
Titt ut!

image323
Klättrar på bordet

image324
Leker med bebisarna och vagnen


image325
Tillsist en bild på min stora älskling.


Har förresten lagt in ett par nya bilder i förra inlägget med om ni är nyfikna.

Nu är vi hemma igen!

Nu är vi åter igen hemma efter en underbar semester tillsammans!

 

image326
Nu är vi tillbaka efter en massa körande. (Wilma och Nova i Sthlm)

Vi åkte onsdagen den 25/7 kl.05.45 rullade vi iväg.

Dag 1(25/7)
k.l 06.00 Nova leker i bilen och Wilma ritar. Just innan Skellefteå somnar Nova.
kl. 8 äter vi smörgås och tar en kisspaus.
kl 9 är vi i Umeå. Nova sover fortfarande så vi fortsätter.
kl 9.30 kisspaus igen, Nova vaknar i samband med den. Hon sov i 3 timmar. Vi tog tillfället i akt och körde medan hon sover.
kl 10.45 stannar vi i ö-vik, kisspaus och handlar på Coop.
kl 12.15 stannar vi på IKEA i Timrå och äter lunch, tankar sedan lite och kl. 13.30 somnar Nova igen och vi beger oss mot Hudiksvall. Vi hade först tänkt övernatta i Sundsvall men vi var ju redan här kl.12.00 och då kände vi att vi lika gärna kunde fortsätta ett tag till.
kl. 14.20 kör vi genom Hudiksvall.
kl. 14.45 vaknar Nova.
kl.15 stannar vi i Söderhamn, byter bajsblöja.
kl.16 är vi i Gävle och vi bestämmer oss för att börja leta någonstans att övernatta. Letar turistbyrån, men utan större framgång. Letar vidare efter campingar på egen hand, men beslutar sen att åka vidare efter E4:an för att sedan ta första bästa camping. Men helt plötsligt verkade alla campingar ta slut. Dök inte upp några. Körde vidare mot Uppsala. På vägen dit stannade vi och bytte en bajsblöja och åt lite grann.
kl 17.50 kommer vi till Uppsala. Försöker hitta Scandic Hotell och gör det tillslut med hjälp av min bror. Men tyvärr var det fullbokat så Lars går in i hotellet på andra sidan vägen. Tänkte att nu kommer han ut och säger att det kostade 2500kr eller nå. Det fanns rum där, gick på 999:- + parkering 170:-. Blev Clarion Hotel mitt i centrala Uppsala.
22.00 sover båda barnen i sina sängar.
23.00 sover vi.
image309 image308
Flickorna på hotellrumet. Wilma njuter av utsikten från vårat hotellrum och Nova busar i sin säng på hotellet

 

Är helt förvånad över att det hela gick så hilma bra. Inte det minsta gnäll från barnen sida. Bra väder att köra i bara lite halv mulet. 15-17 grader. Hade ju bara räknat med att ta oss till Sundsvall första dagen och istället kom vi hela vägen till Uppsala.

Dag 2 (26/7)
kl. 06.00 stiger vi upp.
kl. 06.30 Äter vi en helt underbar hotellfrukost.
kl.7.20 Lämnar vi Uppsala och beger oss mot Arlanda. Lars var ute efter en fiskeaffär som låg där, men efter att ha kört in där och sett hur stort det var och hur mycket traffik det var så la vi ner det och åkte vidare mot Stockholm. Kom till Sthm i rusningstraffiken och lyckades köra fel mot Nynäshamn. *oops* Men efter lite tjorvande så var vi på rätt väg igen.
kl. 9.40 ute ur Sthlm, vi tankar igen. Har nu kört 103 mil.
kl. 11.00 Stannar i Nyköping. Köper glass, byter blöja och går på toaletten.
kl. 12.00 Kommer till Norrköping. Tänkte först gå på stan och ta det lugnt ett tag, men hittade ingen parkering där. Blev att vi stannade på ett köpcentrum just utanför staden istället. Vi åt lunch där. Wilma lekte i en lekpark och sen gick vi i lite affärer.
kl.13.30 Kör vi vidare

image322
Nova åker bil

kl. 14.00 Kisspaus efter vägen. Wilma vägrar kissa så.
kl. 14.11 Valdemarsvik. Går in till en liten affär. Wilma ville inte använda den toan.
kl. 14.30 kisspaus igen. Ville inte denna gång heller. Stoppade på henne en blöja och sa att hon fick kissa i den.
kommer fram till Kalle och Katja kl.16.30 efter att ha stannat och handlat lite barnmat till Nova. Wilma hade inte kissat i blöjan men direkt vi kom in genom dörren så gick hon på toaletten hos Kalle och Katja. Den var tydligen godkänd. *ler*
17.00 packar upp sakerna från bilen.
18.00 Lars och Kalle åker och köper Pizza.
Äter kring kl 19 och sen går vi ut en sväng med Katjas lillasyster och leker i en lekpark i närheten. Sen nattar vi barnen och ser "Turtles".

Även denna dag gick bra. Var lite varmt i bilen bara och lite jobbigt att köra fel i Stockholm.

Dag 3 (27/7)
28/7 En regnig dag. Katja jobbar så vi andra åker till ett köpcentrum i Kalmar och handlar lite. Sen tar vi och äter lunch och går sedan på IKEA i kalmar. På dagen såg vi filmen "Happy feets" med Wilma. Den tyckte hon om. Vi äter Tacos till middag *mums* och sen ser vi filmen "Parfym" till kvällen. Så mysigt att få se hur min bror bor och lite av kalmar.

Dag 4 (28/7)
På lördag åker vi upp på stan. Vädret är soligt och fint. Kalle visar oss runt. Det är marknad där den dagen. Så roligt att få få på kalmar stads fina torg och gator. Kännner mig som en riktig turist. *ler* Vi åker sedan runt på olika möbel-, sko- och leksaksaffärer. Sen på kvällen såg vi filmen "Zodiac".

Dag 5 (29/7)
Vi tar och passar på att åka iväg tidigt så att Kalle får möjlighet att sova lite längre denna morgon. Han är van att får sova längre än sju på sin semester. Katja jobbar och vi åkte till Coop. Vi kommer hem och lagar lunch. När Katja kommer från jobbet så åker vi, Kalle, Katja och hennes mamma till Katjas mormor och morfar. Det tar ca 30 min att köra dit. Ligger vackert beläget vid en å. Lars blir lite deprimerad över att han inte har med sina fiske saker när han hör att det är odlad fisk i den.

 

image310
Wilma kastar sten i vattnet hos Katjas mormor och morfar

 

Efter att vi varit där åker vi till Skälby som är en 4H gård i Kalmar. Vi blir chockade över att Wilma vågar så mycket. När vi inte såg gick hon fram till en katt och klappade den. Min lilla tjej snart kanske du inte är rädd för alla djur nå mer.

 

image311
Wilma går själv fram och klappar denna katt

 

Äter sedan middag hemma och ser filmen "Die Hard 4.0". Denna dag var det mycket som hände. Vi fick träffa Katjas släkt som är väldigt trevliga, glada och snälla.

Dag 6 (30/7)



image312
Kalmarslott

 

Denna dag jobbar både Kalle och Katja. Vi åker upp till Kalmar slott. Vi går i slottsparken och sen in på slottsgården. Wilma tycker om att se prinsessanshus som de håller på att renovera så hon bor inte där. Hon är så söt och har sån fantasi.

 

image313
Wilma utanför slottet i Kalmar

 

Sedan går vi upp på stan. Jag köper lite kläder, Lars köper skor och t-shirts och vi hittar lite saker till barnen. Efter middagen jobbar Katja. Vi och Kalle åker över till Öland och går lite i färjestadens köpcentrum. Vi hittar inte så mycket där, men det var roligt att få åka över till Öland en sväng. På vägen hem åker vi på en rundtur genom Kalmar. Kikar på lyxhus och lägenheter och drömmer oss bort. På kvällen ser vi sedan filmen "Supernova".

Dag 7 (31/7)
Både Kalle och Katja jobbar dag. Vi äter frukost och åker till Baronen, ett köpcentrum i Kalmar. Lars köper en klocka och jag lite smycken. Sen köper jag mig en ny handväska. Sen åker vi och handlar hem lite mat och lagar middag. Jag och Katja tvättar lite kläder. Ser filmen "Linas kvällsbok " den kvällen.

image314
Jag och Nova inne i Kalmar stad

Dag 8 (1/8)
Börjar dagen med att åka förbi Ica maxi och panikköpa en ny mössa åt Nova eftersom den andra försvunnit spårlöst. Sedan åker vi vidare till Ölands djurpark tillsammans med Kalle och Katja. Vi går och tittar på alla djuren, äter glass, åker karusell, äter sockervadd och spelar på tivoli. Wilma åker karuseller. Nova fick pröva att sitta med mig i en vagn på hästkarusellen som int gick så fort. Väldigt populärt.

image319 image317
Wilma åker en karusell Nova njuter av att vara på djurparken


image315 image318
En apa som gungade och djurparkensvattenland från pariselhjulet

 

 

image316

En tiger


Efter detta åker vi till Borgholm. Äter på resturangen Pappa Blå. Ser på staden och hamnen. Sedan åker vi och badar. Men det blev ett snabbdopp för det had hunnit bli ganska sent. Barnen var trötta och solen hade gått och gömt sig bakom ett moln. Men Wilma plockar maneter i en hink och leker en del i sanden. På kvällen ser vi filmen "Allt om min buske"

Dag 9 (2/8)
Vi börjar dagen med att städa lite, diska upp och plocka till. Blir lätt stöking om man inte håller efter. Bor ju hos min bror och hans tjej. 6 personer på 58 kvadrat, då gäller det att inte lämna för mycket efter sig. Efter det åker vi och min bror till Kalmars äventyrsbad för det regnar ute, men vi har tänkt ta vara på dagarna här nere. Wilma åker rutschkana med mig och börjar blir mer och mer modig att vara i vattnet. Det tar sig. Nova älskar att bada och sen innan vi for upp bastade jag och hon lite på låg värme då förstårs. Men det var också väldigt uppskattat. Den kvällen såg vi filmen "Fracture".


Dag 10 (3/8)
Hade först tänkt åka till Slottsruinerna i Borgholm, men det regnade så vi ändrade oss. Så vi ängnad dagen åt att shoppa lite mer i alla möjliga affärer. Sen på kvällen såg vi filmen "Blades of Glory"


Dag 11 (4/8)
Idag åkte vi till slottsruinerna i Borgholm.Vi gick på en guidad tur där inne och sen fick vi gå runt själv och upptäcka slottet. Var roligt! Sen åkte vi till köpingsvik och åt lite. Efter det åkte vi och badade på en strand alldeles vid ölandsbron. På kvällen bjöd Katja och Kalle på finmat med räckor och massa andra godsaker. Denna kväll såg vi filmen " Becouse I said so"

image320
Var jätte fint på slottsruinerna, hade gärna upplevt det innan branden

image321
Slottsruinerna i Borgholm

image323
Nova i köpingsvik


Dag 12 (5/8)
Vi åkte runt lite i affärer och handlade lite. Umgicks med min bror. Nova hade lite dåligt i magen och var grinig hela dagen i princip. På kvällen såg vi filmen "The Simpsons". Städade ur bilen och packade väskorna inför morgondagen.

 

Dag 13 (6/8)
Stiger upp kl 6. Packade i bilen, väckte barnen, åt frukost och tog farväl. Kändes jätte jobbigt att åka därifrån. Saknade de redan hur mycket som helst när jag satte mig i bilen och såh hur de vinkade. Fick riktigt kämpa för att hålla tårarna tillbaka. Får se när vi ses igen. Jobbigt att man har så många mil mellan de man älskar. Tack för en underbar tid! Vi åkte kl 07.05. Hade hittills kört 207 mil på semestern och vi hade en hel del kvar att köra innan vi kommit hem. Så Stockholm here we comes. Jag och Nova passade på att sova lite i början. Blev ju att stiga upp så tidigt. Annars var det väldigt dimmigt när vi begav oss hemåt. Vi åt mellanmål i Valdermarsvik. Sen tog vi paus i Norrköping och gick på Ingesta köpcentrum.Äter lunch vid kl.11 och sen tankar vi vid kl.12.00 och anlände till Kungens kurva. Handlade på Toys R us, en fiske affär och på IKEA. Går i affärer i 2 timmar. Var otroligt skönt att komma ut ur den varma bilen ett tag. kl. 15.30 anländer vi till Upplands Väsby. Min farbror och hans fru Annika som vi ska bo hos slutar jobbet först vid 17 så vi fördriver tiden med att åka runt lite .Köper lite nya blöjor, mer välling och Lars hittar en fiskeväska han vill ha. Handlar lite glass och åker sedan hem till min farbror. Var roligt att se hur de bor. Har aldrig varit och hälsat på dem tidigare. De bjuder på Hawaiiburgare till middag, som var helt gudomligt goda! *mums* Lånar deras dator på kvällen och får reda på att vi blivit tilldelade en lägenhet på Porsön. Kan inte sluta le resten av dagen.

image327
Nova promenerar i min farbrors trädgård...

image328
medan Wilma ligger och tar det lugnt!


Dag 14 (7/8)
Vi börjar dagen med att åka till Westman & CO och se hur de ser ut där och vad de säljer för saker. Åker sedan in till Väsby centrum och äter sedan lunch. Sen håller vi Gabbi (min kusin) sällskap, hon är såå trevlig. Wilma ÄLSKAR henne, fick vi höra tusen gånger. Sen undrade hon mycket vart "Nasse och hans fru" var den dagen ( min farbror Lars och Annika var jobbade). Fixar lite med lägenheten. Ringer hon som bor i den och hör hur grannarna är och hur lägenheten ser ut. Gör en avtalsbeställning på den. Är nervös för att nått ska gå fel. Får reda på att mina föräldrar och min syster och hennes kompis kommer åka till Stockholm dagen efter.


Dag 15 (8/8)
Stiger upp kl.6. Packar bilen. Väcker barnen, äter och säger hej då. Åker upp och i sundsvall äter vi lunch. Blir endel stopp på vägen. Har telefon kontakt med mina föräldrar hela vägen för vi tänkte stanna och ses snabbt. Blir att vi möts på resturangen vid högakustenbron. Jätte roligt att se dem igen. Fortsätter sedan till våran stuga utanför Ö-vik. Bor på Gullvikscamping i en 4 bädds stuga. Vi badar litegranna, duschar av oss och njuter av resten av dagen.

 


image329
Vi träffade julia och Malin vid höga kusten bron.

 

Dag 16 (9/8)
Barnen vaknar tidigt. Det regnar ute så vi ids inte stanna kvar längre. Vi städar ur stugan och beger oss hemåt. Ska bli så skönt att komma hem till sin egen säng. Vi är hemma kl.12. Åker förbi Lars mamma och hämtar posten. Sen åker vi hem och börjar det otroligt trista jobbet med att packa upp alla de miljoner sakerna som man haft med sig. På kvällen går vi och kikar på lägenheten vi fått. Och den var fin!!! Vi tar den! *sååå glad*

 

Idag 10/8 har vi varit till Lulebo och sagt upp våran nuvarande lägenhet. Vi får nyckeln till den andra den 1 november. Åhh jobbigt att börja flytta, men nödvändigt för just nu har vi datan i köket och detta känna väldigt ohållbart! Börjar få lite ordning på alla saker också, men har fortfarande en del att tvätta. Så här ser planlösningen ut på våran kommande lägenhet.

 

image307

 

Detta är ett snabbt urval av de ca 600 st bilder vi tog under semestern. Tack för alla gulliga kommentarer. Ska svara när jag får tid, men nu har jag suttit såå länge vid datan så nu ska jag ta och sätta mig i soffan och ta det lugnt. Kram på er alla!