Förändringar...

Under veckan som varit har jag blivit 23 år gammal..*hipp hipp hurra* :-D Tack för alla gratulationer! 


 gareftermoblerstallersigupp

Nova har blivit 8 månader nu. Var och vägde henne i tisdags då vägde hon 9 135g och var 75,5 cm lång. Hon är en riktigt lång tjej med andra ord.

Sedan har vi fått nytt golv i ett av sovrummen och hallen tapetserad. Detta blev resultatet:

Hallen före, under och efter

                        
              


På måndag rev de ner tapeterna och spacklade längst upp mot taket, på tisdag spacklade han resten av väggarna och målade taket, på onsdag kom han och slipade väggen och spacklade mer och på torsdag satte han upp tapeterna. Hej då våran fula blåa hall! *vinkar* Ska köpa nya hallmöbler så har ej stoppat nå i hallen ännu!

Sovrummet före, under och efter

                   
         


Sovrummet gick fortare! På måndag morgon rev de ut golvet och spaklade det, på tisdag morgon kom han och slipade golvet och la mattan. Så nu har Wilma nytt rum och vi har fått tillbaka vårat stora sovrum..*skönt*

Idag har vi varit till stan för att se Nalle Puh och Nasse på Shopping, men de såg ut som två monster så vi gick därifrån lika snabbt! Sedan kom min morbror med familj förbi med lite kläder och skor som hans minsta vuxit ur. *tack för de fina sakerna* Min kusin från Göteborg som jag inte träffat på ca 6 år var också med, det var roligt att se henne. Efter det gick jag förbi scrappträffen här på porsön och passade på att fynda lite saker..*nöjd*

WilmahylkaNovahylka
Fina flickor

I morgon blir man gammal... :-)

Nu var det återigen evigheter sen jag skrev. Måste försöka bli lite bättre på det nu!  Tiden bara springer iväg. Vi har hunnit fira påsk och varit till Kalix i nästan en hel vecka och hälsat på. Jag har promenerat en hel del de sista veckorna, men de kompenserar nog tyvärr inte allt onyttigt som det blivit nu under påsk. Jaja nu är det dags för nya tag. Hoppas alla haft en trevlig påsk.

p?skpynt
Wilma efter att vi stoppat fjädrar i vårat påskris.

godis
Påskharen kom på besök när Wilma var på dagis, titta vad han lämnade!

 

Vi har hunnit vara och hälsat på många och hittat på massvis med olika roliga saker. Bland annat har vi varit ute och lekt med massor av Wilmas kompisar, varit på Kalas och mycket annat roligt!


Nova och Wilma gungar
Wilma gungar med sin kompis Nova!

Wilma min stora tjej kan så mycket. I dag hjälpte hon pappa med maten och hon tog ett ägg och knäckte det med en hand och lyckades få i hela ägget i bunken utan skal. *imponerande* Pappa blev helt förvånad. Tyvärr är hon otroligt svartsjuk av sig just nu, det kommer tjuvnyp och det gäller att passa så hon inte kastar någon sak på lillasyster och så vidare.  

St?r i s?ngen
Nova står i sängen för första gången (7 månader gammal!)

gunghast
Nova gungar gunghäst (7 månader)

Nova har blivit så stor på en gång. Sen jag skrev sist har hon lärt sig ställa sig upp. Först var det i spjälsängen. Men nu har hon även ställt sig mot Wilmas nattduksbord, vårt tv-rumsbord, mot soffan och mot våran sånggavel (vilket är som att ställa sig mot en vägg eftersom den är så pass hög). Hon kämpade länge och till sist gick det. Hon är överallt och vill inte sitta still. Ålar, kryper, klättrar. Hallå, nu får hon stanna upp ett tag. Det går för fort det här! MAMMA hinner inte med!Hon har under de här veckorna också fått sina två första tänder (nertill), matstrejkat i ca 1 vecka (allt utom bröstmjölk) vilket ledde till att hon åt HELA nätterna. Men nu äter hon normalt igen. *skönt*

Mina flickor är helt underbara och jag älskar de så otroligt mycket.

Nu i morgon blir jag 23år gammal! *ler* men har redan blivit bortskämd med lite presenter och blommor. *tack så mycket*Dagen till ära får vi tapetserat i hallen och bytt golv i ena sovrummet vårat eller de börjar i alla fall med det. Får se hur länge det tar. Ska försöka ta före och efterbilder och lägga upp sen när det är färdigt. Så idag har vi röjt här hemma i två rum. Känns som att hela lägenheten är i tv-rummet just nu. Fullständigt KAOS! *Nåja det blir fint sen så det är det värt* 

Har haft betlutsångest nu ett bra tag över vad jag vill bli nu när det är dags att växa upp och bli stor. Och VAD vill jag bli?? Åhh nu har jag i alla fall sökt och tror inte jag ändrar mig..(fast har ju ett par timmar kvar)? 

Nä, nu ska jag ta och vara trevlig med min älskling medan båda flickorna sover.