Lite från veckan som gått...

Veckan har känts lång... Gick hem från jobbet i måndags för jag mådde dåligt och var hemma till och med onsdag. Idag var jag åter på arbetet kändes lite konstigt. Är helt dagavild. Hjärnan tänker att det är måndag, medan jag nu inser att det är fredag i morgon och sedan helg. Helg redan? Hur gick det till... så samtidigt som veckan känts lång är jag väldigt förvånad över att fredagen närmar sig.

Älsklingen jobbar natt och jag är i vanlig ordning ytterst uttråkad över att behöva vara hemma själv på kvällen. Vad finns det att göra? Datorn lockar inte, tv:n går det inget bra på under sommaren och barnen sover. Hmm... kanske tar ett bad och sen lägger mig tidigt. Sömn tror jag inte att man kan få för mycket av. Läste en artikel i aftonbladet idag där det stod att småbarnsföräldrar under småttingarnas första två år kan du förlora så mycket som sex månaders sömn. Så har lite att ta igen så lika bra att börja i kväll... :-)

Insett att jag inte kan jobba extra till hösten som jag hade planerat. Vilket känns surt eftersom jag gärna tjänat de där extra pengarna. :-( Men efter sommarens jobb kommer jag ligga just under fribeloppet. alltså så mycket som man får jobba utan att bli av med studielån/bidrag. Känns trist att alla sommarmånaderna hamnar på samma halvår (enligt csn). Jaja.. får söka extra jobb i december igen för då kan man börja tjäna pengar igen...

Efter den här veckan är det bara 4 veckor av jobbet kvar... längtar till Turkiet!


En heldag med tjejerna...

Jag har haft en heldag med tjejerna och vi har haft det supertrevligt. Vi hade bestämt träff med en från mitt jobb och hennes två barn Nova och Smilla. Flickorna har lekt i stadsparken tillsammans. Vi har haft picknick och sedan fick de äta glass i södra hamn innan vi åkte buss hemåt igen.

Lite bilder från dagen

 

Wilma väntar på bussen till stan...



Wilma, Nova, Smilla och Nova gungar



Wilma, Nova, Smilla och Nova gungar



Flickorna leker i stadsparken



Nova rider en häst



På promenad




Flickorna äter glass och tittar på båtar




Flickorna äter sin glass




Nova N och Wilma




Var vackert där vi satt




Nova ville att jag skulle fota båten...
Hon tyckte att morfar kunde köpa en sån så hon kunde få åka.

I helgen firade vi Lucia

Min lilla kusin fick sitt namn. LUCIA Ebba Ingela Petersdotter Westman :-) Hon var så söt. Äldsta kusinen är 39 och yngsta nyfödd så det är en bra spridning mellan oss kusiner.. :-)

Lucia döps

 

Hela familjen utanför kyrkan

 

Vi passa de på att besöka farmor och farfars och min farbror Bertils grav.
Det är ju inte så ofta som man har vägarna förbi där.

 

Min lillasyster och min lilla Wilma *2

 

Det var en rolig helg som gick snabbt och tog slut alldeles för fort. Barna var i Kalix från torsdag till lördag då vi behövde barnvakt så passade barnen på att åka på semester hos mormor och morfar. På fredag var jag på afterwork på färjan med jobbet. Det bjöds på god mat och dryck. Hade en supertrevlig kväll. Tack Helena för initiativet. :-)

 


Bilder från idag...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jobb, jobb och lite mer jobb...

Nu har det dröjt ett tag sen jag skrev igen.. det är samma symtom som förra sommaren som drabbat mig. Jag sitter ju hela dagen vid en dator och när jag kommer hem på kvällarna är datorn något som inte lockar speciellt mycket utan jag vill helst bara bara hemma med min familj och mysa på kvällarna.

Flickorna mår bra och njuter av sommaren... De var på förskolan och fritids i förrgår( blir sammmanlagt 5 dagar under hela sommaren). Nova trivdes som fisken i vattnet på sommarförskolan.. och Wilma var med fritids till Klubbviken hela dagen. Hon var trött i förrgår men hon hade haft väldigt kul och hon hade bränt sig lite granna.

I veckan har vi också passat på att göra pass och jag har nyss varit och hämtat ut dem.. tog 2,5 dag.. gick supersnabbt .. Åhh längtar tills vi åker.. fast det är ju ett par veckor kvar.


I förrgår var vi och hälsade på barnens farmor en sväng och en av Wilma och Novas äldsta kusiner var där med hennes nyfödda bebis.. Så söt han var.. flickorna älskade att mysa med honom.

I helgen är vi lediga alla tillsammans. Ser fram emot detta.