En händelserik vecka...

Tänkte bara börja med att grattulera min älskade storebror på hans 24 årsdag!
 GRATTIS KALLE! Vi saknar dig! Hoppas du får en bra födelsedag! *många kramar*


                              
Tjejerna skickar många grattiskramar till sin morbror ( och gudfar i Wilmas fall)

Elfte veckan

 

På torsdag var Wilma var på dagis och Nova åkte upp på stan för att köpa lite Panodil och medicin mot mina magproblem. Är alltid bra att ha ett lager hemma. För er som undrar så har det blivit mycket bättre efter graviditeten. Jag behöver bara ta medicinen en gång per dag. Letade även efter en ny jacka och nya vinter skor så man kan vara ute och leka med Wilma utan att bli blöt om fötterna efter 2 sekunder. Hittade inga. Var sedan hon grannarna ett tag så Wilma fick leka av sig.


Fredagen inleddes med ett telefonsamtal till bvc. Wilma hostar väldigt mycket på nätterna, men är helt frisk på dagarna. Hon har ingen hosta på dagarna, inte snorig eller feber. Däremot har hon svullna körtlar på halsen. Det har varit så i ca 3 veckor nu. Man blir ju orolig. Min sambo misstänkte att de kunde vara falsk krupp och jag lutar mer mot astma. Har tyvärr mycket sådant i släkten. Fick hur som helst en läkartid på torsdag den 2/11 till barnläkaren så vi får se vad han säger. Sedan trotsade vi vädret och tog bussen upp på babysången uppe på stan. Det var många man kände där. Wilma fullkomligt älskade att vara där. Hon sjöng, hoppade omkring och busade på. Var roligt att se. På hemvägen hade det börjat snöa och det blåste väldigt mycket!

Lördagen spenderade vi en del pengar, blev en hel del mat, ett par skor till mig *jippi* och sedan hade det vi beställt från jultidningar kommit. Vi kom inte ens ihåg vad vi beställt så det blev en liten överraskning. Passade även på att fota Novas hjärtformade födelsemärke innan hon får för mycket hår på huvudet, för då ser vi det nog aldrig igen. Se och njut!

 

På söndag städade vi upp lägenheten som i vanlig ordning alltid på något vänster ser ut som en bomb precis exploderat. Sedan kom min sambos syster med sin man och deras två små pojkar och hälsade på. Alltid trevligt med lite besök!

 

I måndags skaffade jag en sida på tradera och fyndade en klänning till Wilma och en fleeceoverall till Nova.


         
Fyndat på tradera
 
På tisdag köpte jag en ny vinterjacka *äntligen* Sedan var vi en sväng hos grannarna och hälsade på eftersom vi det var renovering i köket. Vi har fått nya bänkskivor och kakel! *jippi* På kvällen var jag på föräldramöte på Wilmas dagis. Var egentligen min sambo som skulle gå, men jag kunde inte hålla mig borta. Trivs verkligen med vårat dagis. Fick däremot reda på att det går vattkoppor där nu och för säkerhetsskull tar jag och har Wilma hemma ett tag nu eftersom jag vill inte att Nova ska få vattkoppor ännu. Hon känns fortfarande så liten. Till helgen märker vi om Wilma blivit smittad. Håller tummarna för att vi slipper det denna gång! Kommer nog hålla oss inne mest hela tiden till dess så vi inte smittar ner andra.
 
Nu idag har Nova  blivit lite snorig, hostig och roslig. Hoppas lillgumman kryar på sig snart! Köket är nästan färdigt, förhoppningvis klart i morgon!

Köket innan
                
Vårat kök i behov av lite förbättring. Snygg tapet som tittade fram va? *not*

Köket efter ( inte helt klart men så gott som)

                 
Så här fint blev det! Känns som att det är en stor skillnad! Jag blev less att vänta på elektrikern  med att lägga upp efter bilderna. Han har fortfarande inte dykt upp. Så ni får ha lite överseende med att det inte är 100% färdigt ännu. Blev lite mörka bilder eftersom vi inte har någon belysning som fungerar i köket...

Kommentarer
Postat av: sussan

kul att läsa din blogg!
Visst blir det mkt snyggare med kakel, ser som renare ut på nått sätt. Jag gillade dock tapeten som kikade fram :-) Men det skulle bli outhärdligt med ett helt rum med den tapeten :-)

Postat av: Kitti

Hej vännen!
Va kul att du hittade till min blogg. *ler* Kanske vi kan hålla bättre "koll" på varann då. *skratt*

Här har det hänt en hel del, kan man säga. *ler* Får höras vid på telefon nån dag så kan jag berätta mer. ;o)

Kramar i massor!
/Malin

2006-11-02 @ 06:49:17
URL: http://[email protected]
Postat av: deleine

att en så liten prick under foten kan göra SÅ förbannat jävla ont så in o h*lvete... hoppas du itne är religiös.... Så nu vet du =OP

2006-11-04 @ 10:40:49
URL: http://deleine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback