Nu är Nova 3 månader...(och några dagar)

gungar
Nova njuter av sin gunga på sin 3 månaders dag

 

Vecka 14

I veckan har Nova har blivit 3 månader gammal…ojojoj! Här går det allt undan i svängarna.

Under veckan som gått har vi hunnit med en hel del saker.

Torsdagen var ute lite på förmiddagen och sen hälsade vi på hos grannarna. Resten av dagen var vi hemma och lekte.

Fredag kom regnet. Vi hade tänkt åka upp på sången inne i stan då, men på grund av vädret idés inte mamma riktigt. *ler* Men vi begav oss ändå till mötesplatsen på förmiddagen för att fördriva dagen.


På helgen tog det lugnt, beställde lite julklappar och var och såg min syster spela basket. Var roligt! Är inte så ofta som man får tillfälle att göra det!



Min älskade syster (lite suddig bild) och en intresserad Nova som ser på!
Hennes första basketmatch!

Måndagen bestod av planering av dop, det blir dop den 13 januari! Har varit bokat i ca 1 vecka nu men glömde berätta de sist. Har suttit och funderat lite på vilka man ska bjuda samt vad man ska bjuda på. Inte det lättaste! Sen på eftermiddagen var vi och handlade lite på Ica Maxi. Våra tjejerna var med i kuriren då också! *Tack Heidi för adressen*


På tisdag var jag och Nova upp på babysången uppe på stan, träffade några från FL där de var riktigt roligt! Sedan begav vi oss hem och åt lite lunch och sen var det bara att hämta Wilma från dagis. Efter det gick vi till mötesplatsen. Det var med andra ord full rulle hela dagen.


Våran lilla goa tjej är 3 mån gammal! (17/11-06)


I går på onsdag hade jag planerat en lugn förmiddag hemma och sen skulle jag passa på att städa lite. Men så blev inte fallet. Vi gick ut för att handla lite snabbt och vi hamnade hos grannen i några timmar. *ler* Sedan fick vi för oss att åka ut till storheden och kika på ett nytt skrivbord. Eftersom det blev lite trångt i sovrummet med ett hörnskrivbord. Hittade ett med det samma. På eftermiddagen var vi till Wilmas kompis Nova som fyllde 3 år. Och för er som nu säkert undrar så kände inte dem när vi bestämde våran Novas namn, utan det är en ny och trevlig bekantskap. Inte för att det hade spelat någon större roll tror jag, min sambo var ganska såld på det namnet redan i början av graviditeten. Så fint namn ju! Sedan när vi kom hem från kalaset byggde vi ihop skrivbordet och städade lite.  

Orkade inte med att uppdatera bloggen i går så får bli i dag istället. Nova har senaste veckan blivit VÄLDIGT missnöjd! Känns inte så roligt hon skriker sig till sömns varje gång hon ska sova. *djup suck* Hon låter lite som att hon svalt en gammal gnisslig dörr och en högtalare eller nå. Det riktigt skär sig när hon skriker. Undrar varför? Har hon vuxit för snabbt så det kanske inte riktigt räcker med bara bröstmjölk nå mer? Eller äter hon för mycket så hon växer för fort * många frågor och inga svar*

Idag torsdag har jag haft en liten massageträff hemma hos oss för de i Novas föräldragrupp. Var så roligt att ni kunde komma. Var länge sen man såg många av dem och barnen växer ju så det knakar.


föraldragruppen

Från vänster: Nova, Pontus, Theodor, Isaac och Edith
La dem i kronologisk ordning, Nova yngst och Edith äldst. Man kan inte tro att Nova är yngst! *ler stort*


~¤~¤~¤~ Blev inga bilder på Wilma denna gång, hon har inte velat bli fotad denna vecka ~¤~¤~¤~

Kommentarer
Postat av: Heidi

Hehe, såg att ungarna va även med i månadagens kuriren ;) ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback