Envisa förkyldning...

Wilma 2år 3 mån
Wilma 2år och 3 månader

Sjunde veckan

Ännu en vecka har nu gått och den började med SÖMNBRIST. Nu denna vecka har Nova åkt på sin första förkylning. Hon snorar mycket, är både tjorv med amningen och sen sover hon inte så himla bra heller. Hon vill helst sova upprätt. Så det har blivit ett par nätter nu med lite sömn. Fick där emot tipset att knyta på mig sjalen och sätta mig och sova i soffan så Nova får sova upprätt. Ska nog ta och pröva det om nästa natt bli likadan.

 

            
Våran förkylda Wilma, full av energi!

Som jag tidigare skrev så är Wilma förkyld och har haft öroninflammation. Det har varit ett par jobbiga nätter för min sambo. Jag ta hand om Nova på natten och han tar hand om Wilma. Min lilla Wilma har börjat sova lite sämre. Hon har även en hel del mardrömmar och kan helt plötsligt börja gallskrika mitt i natten. Gissa om man flyger upp i taket när man hör det! Skulle vilja veta vad hon drömmer om.

 
     
Våran söta lilla Nova!

Har ju glömt berätta Wilmas smeknamn på Nova. Hon kallar henne för ”Lilla sparven” såååå sött!

 


Har varit till bvc med Nova (3/10-06). Hon ökar stadigt i vikt trots att det varit lite krångligt med amningen nu under tiden hon varit förkyld. Nova vägde 5100g och var 59 cm lång Inte undra på att hon börjat växa ur sina minsta kläder. Är dags att börja rensa lite! :-D

 


Nova har även börjat tycka om att ligga själv på golvet. Känns roligt, men hon brukar vilja ligga själv annars är hon inte sen med att säga ifrån. Vagnen har hon också börjat trivas lite bättre i, nu tar det BARA ca 10 min innan hon brukar lugna ner sig. Har blivit lite framsteg med andra ord. *ler stort* Hon har även börjat röra sig mycket, vågar inte lämna henne själv på skötbordet. Hon kan vända sig från rygg till sida ganska snabbt behöver bara ligga och försöka ett tag. Sen har det hänt att hon kommit över på magen någon enstaka gång.

 


Annars har veckan bestått av TRIST VÄDER och lite att göra. Gu, vad man kan bli rastlös av att vara förkyld och inte kunna umgås som man brukar. *Suck* 

 
     
Våra underbara tjejer...*ler*

Kommentarer
Postat av: deleine

Det var en nedrig förkylning ni åkt på... Nu får ni se till att bli av med den så ni kan komma och umgås med oss =O)
Caspers koppor var värst... därför dom kom med i bloggen, min pojkväns son fick *typ* 3 koppor och Robin fick kanske 10 st så det är väldigt varierat från barn till barn. Men Casper hade det riktigt plågsamt och led fruktansvärt. Men nu har vi gjort bort det så nu slipper vi det nå fler gånger. =O)

Postat av: Anna

Hejhej!
Smyger in o kikar. Vilken fin blogg du har och vilka fina små tjejer! Ovant att läsa om en till Nova. Man hajar till liksom. *skrattar*
Hoppas ni är friska nu och mår bra. Kanske vi kan ta en fika en dag?
Kram Anna! (Wilmas dagiskompis mamma)

2006-10-05 @ 15:34:07
URL: http://novasmamma.blogg.se
Postat av: Therese

Heeej ni! Himmlars förskydlning ni åkt på. Nathanael har också blivit förskyld nu IGEN. Vi är uppe i Kalix i helgen också, ska på bröllopp i eftermiddag.
Synd för denna förskyldning annars hade vi kommit om och hälsat på ;)

Ha de gott och krya på er!

Kram!

2006-10-07 @ 10:05:52
Postat av: Heidi

Heej!

Va roligt att du oxå bloggar! Och va fina dom är era små töser :)

2006-10-11 @ 13:56:27
URL: http://heidik.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback