Jag är en nolla!

Nu är man student och med andra ord en nolla för tillfället. Var upprop i dag och det var hur mycket folk som helst. Lite trist var det att man inte fick träffa sin riktiga klass utan alla lärarklasser blandades ihop och delades upp i olika grupper. Så vet inte en enda som kommer gå i min klass ännu. Men nu är det i alla fall avklarat var nervös i går för ingen anledning..Hihi... Får se hur många Nolleaktiviteter det blir att gå på.

I måndags var vi på avskedsmiddag/grillfest hos Linda, Martin och Elis. Anledning: Anna, Niclas och Oskar ska flytta *snyft* ÄNDA bort till OSLO! *snyft* Idag gick flyttlasset! Kommer sakna er!
Hur som helst. Middagen i måndags var helt underbar. Vi var 5 familjer. Alla med barn. Linda hade dukat långbord i tv-rummet. Grabbarna skötte grillningen och sen åt vi gott, pratade mycket och hade VÄLDIGT roligt! Det måste vi göra fler gånger!

image330
Grilfest/avskedsfest hos Linda (9 vuxna och 6 barn)

I dag fick vi ett tv-rums bord av Linda som hon hade tänkt slänga iväg. Får se om Lars mamma är intresserad av det annars kanske vi har det i vårat gästrum när vi flytatt till våran femma. *drömmer mig bort*
Du är så snäll gumman! *tycker om dig*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback