Nytt vrålåk och en trevlig middag!

Har idag fått sålt våran gamla vagn. En Brio Nova -03 vi fick 2500 kr för den. Känns skönt att fått bort liggdelen ur förrådet som tagit upp en VÄLDIGT stor plats. Så på förmiddagen åkte vi till Barnens Hus och kikade på sittvagnar. Var ute efter en Emmaljunga Scooter. Men de hade bara visningsexet kvar och det ville vi inte ha. Var inte den färgen vi var ute efter heller. Sen åkte vi till Brio inne i stan. Där hade de inne vagnar och det blev att vi köpte en Emmaljunga Scooter! Den är såååå fin! Blev färgen Soft Pink!.
Tänkte köpa lite flickigare färg denna gång, alla andra vagnar vi haft har varit så neutrala i färgerna. Vagnen kostade (2095 kr) + Fotsack (320 kr). Så vi tjänade några kroner på att byta vagn.

Bild på vagen finns på Emmaljungas hemsida. http://www.emmaljunga.se/start.asp?lang=SE&country=SE
Välj upp till 4 år till höger och sen väljer du färg på vagnen längst ner. (Soft Pink) Ska lägga in en bild på den i nästa inlägg.

Idag har vi bjudit över grannarna på middag. Vi åt Hawaiiburgare ( en slags tjock hemmagjord hamburgare som innehåller Nötfärs, Ägg, Lök, Tomatpuré, Ost, Bacon, Ananas, Oregano, salt och peppar) till det hade vi gjort en pastasallad, Tzatsiki och något glas vin. Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans. De är så trevliga, det är så trist att de ska flytta nästa vecka. Vi kommer sakna dem mycket!

Kommentarer
Postat av: Tessah

Ja absolut! Ring när ni är här så ses vi en snabbis *tycka*! :) Men du måste ringa på hem nr hit eller så är de bara kika upp! Jag har ingen mobil just nu. Klant jag som vanligt tappar ju allt!
kramis

Postat av: Linda

Återigen va snygg vagnen är!!
Åhh va trist att era kompisar ska flytta. men som sagt, det finns ju internet och så får ni ett nytt ställe att åka och hälsa på hos;) Kramis!

2007-08-29 @ 16:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback