Veckan som gått...

Våran lilla söta tjej
Nova 5 månader gammal


I morse då vi vaknade var det -28, beslutade ganska snabbt att vi skulle stanna hemma idag. Är ju inte så att Wilma måste gå på dagis varje dag. Var skönt att slippa ge sig ut i kylan speciellt eftersom jag är lite förkyld och Nova lite snorig. Hoppas på lite varmare vinterväder nu för jag vill ut och promenera.

 

Jag var förra veckan och promenerade med en annan mamma, var så skönt att komma ut en sväng. Man blir så mycket piggare av lite frisk luft, var trevligt att ha lite sällskap också. Tiden gick mycket snabbare. 


Annars känns det som att vi haft lite otur denna vecka. Våran tv-dosa har ramlat i golvet för sista gången och våran micro har tagit sin sista suck..* r.i.p* Var inte speciellt gammal heller, men men bara att börja leta efter någon ny. Började blixtra där inne när den var igång, slog av den och drog snabbt ut kontakten. Ropade sedan på min sambo som fick slänga ut den, litar inte på saker med elfel.

 

                    
Nova leker och två bilder från dopet

Så vad mer har hänt. *tänker efter* Vi var och vägde och mätte Nova den 19 januari. Hon är 5 månader gammal nu och vägde exakt 8000g och var hela 70 cm lång. *stora flickan* Vaccinationen fick vi vänta med ett tag eftersom vi sköt upp den första lite grann.

Wilma växer som bara den. Insåg under veckan att hennes overall var för liten. Inte på bredden då utan det var på längden. Det började glappa lite mellan sko och overall längst ner och så kan man ju inte ha det. Var upp på stan och letade overall men hittade inga overaller i storlek 98. Men vi har nu lyckats fynda en Reima overall i Piteå. Min gulliga moster köpte den och tog med den till oss. *tack så mycket*  

 
           
Våran stora prinsessa...*jag älskar dig så*
 
Vi var till läkaren med Wilma igen för att kolla högerörat. Denna gång var skorpan eller vaxet borta. *skönt* Läkaren sa att det såg bra ut. Men sedan hade hon inga bra kurvor på det örat. Han kollade med någon apparat *har inte den minsta aning om vad den heter* som skickar nå vågor till trumhinnan och sen ska trumhinnan skicka tillbaka de. Han kollade flera gånger men samma resultat. Vänster öra såg däremot bra ut. Fick det beskedet att vi skulle avvakta en månad till eftersom det inte var så länge sen hon hade öroninflammation sist och låta trumhinnan läka ordentligt. Om det inte är bra om en månad skulle vi få någon remis till Sunderbyn. Får hålla tummarna att det blir bättre nu.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Tack!

Ja, jag ha fasnat för de här med bloggande, bloggar nästan varje dag minst varannan ;) Och va stora flickorna har blivit! :)

Postat av: Madde

hej=)
vad fina dina tjejor är. och stora har dom hunnit bli. Kul att läsa din blogg! =)

2007-01-31 @ 19:11:12
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Postat av: Anna

Hoppas att Wilmas öra blir bra. Inte roligt när barna är sjuka. Hoppas oxå tjejerna klarar sig från magsjukan. Hörde att en pojk på dagis blev sjuk i dag. *ryser* Vill INTE bli sjuk.
Kram!

2007-02-01 @ 22:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback