I morgon åker vi...

Nu är räkningarna betalda, väskorna färdig packade och i morgon bär det äntligen av. Så vi har längtat! Åker på bilsemester till Kalmar/öland. Blir första gången som jag/vi åker och hälar på min bror som nu har bott där i 4 år. Ekonomin som satt stopp tidigare, men nu har vi sparat så vi har råd. Ska bli så roligt. Vi har målet att försöka anlända till Kalmar på fredag, men vi får se hur det blir . Vi har tid och behöver inte stressa ner eller upp. Utan anpassa semestern så mycket som möjliget efter barnens behov. Vi åker tidigt i morgon så nu är det snart dags att avrunda dagen så man orkar med allt.

Så nu får vi hålla tummarna för fint väder där nere så det blir massa sol och bad.

Var förresten till bvc i fredags och Nova hade ökat lite i vikt denna gång. Hon vägde 9535 g och hade blivit hela 80  cm lång. Får se om det blir någon uppdatering från södra sverige annars återkommer jag om ett par veckor med bilder och info om hur det hel gick. 

Ha det så bra!

Kramar från oss...

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt med semester söderut! Vi har som du märkt haft våran. *s* Tack för mailet. Du hann före mig. Tänkte maila och fråga om lösenordet.
Vi måste träffas efter att ni kommit hem sen så vi får uppdatera varandra efter sommarens äventyr. Hoppas ni får det underbart i kalmar/öland.
KRAMAR!!

Postat av: Linda

Hoppas att ni får en underbar semester!!!

2007-07-25 @ 09:36:49
Postat av: Heidi

Trevlig semester! :)

2007-07-25 @ 11:12:28
URL: http://heidik.webblogg.se
Postat av: Helena

Äntligen får ni åka på eran efterlängtade semester. Hoppas det går bra att köra och att ni får det trevligt!! Kram H

2007-07-25 @ 15:26:58
Postat av: Minna

åhå, ha så trevligt!

2007-08-09 @ 10:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback