Nu går hon...

image276
Nova går 10,5 månad
( ursäkta den suddiga bilden, men hon gick så fort)
Nu går Nova. Hon har tagit 20 steg utan att ramla flera gånger i dag. Hon kom helt enkelt fram dit hon skulle annars hade hon säkert kunnat gå längre.  Så idag kan jag då lugnt säga att hon går. Hon går HELA tiden. Mellan saker och runt på golvet. Tyvärr så har det hänt en olycka i dag, hon tappade balansen och landade på pannan. *ajaj* Men det såg nog värre ut än vad det var för det gick över väldigt fort! Nu känner jag mig lite orolig hela tiden för man tittar bara bort en sekund så står hon där mitt på golvet. Måste låta henne jag vet, men är väl lite överbeskyddande. Hon är ju min lilla bebis!

De tre senaste nätterna har varit oroliga. Kanske tand på G? Eller så har hon ont i magen?? Tycker det är så svårt att veta. Skulle verkligen vilja veta allt min lilla gumma tänker på och försöker säga oss. Måste vara otroligt frustrerande för henne att vi inte förstår henne alltid.

I morse var vi på den dagliga prommenaden. Gick förbi massor av kanoter ( är kanot SM) till Wilmas förtjusning. Är alltid roligt när det händer nå nytt efter vägen. Kan bli lite långtråkigt ibland.

image280
Wilma med sin bebis

Sen har vi varit på Arcus camping och lekt lite och Wilma har hoppat och gungat. Alltid lika skoj!
Sen var vi och handlade lite och letade en vällingvärmare till bilen. 

De senaste dagarna har det varit full rulle. I torsdags var vi på  Leos Lekland hela familjen. Det var jätte roligt! Av någon anledning så är man helt slut när man kommer hem därifrån. *ler* Blir ett barn på nytt!
Tog en del bilder, men de flesta blev suddiga. Mycket rörelse och lite ljus. Jaja, här kommer några bilder i alla fall.

image277
Alla flickorna

image278
Wilma kommer neråkande, man kan riktigt se hur roligt hon har det


image279
Nova tittar vart Wilma tog du vägen

Sen i fredags, var vi och handlade lite kläder åt flickorna och åt mig! :-D Blev ett par nya springskor också till mig, så jag blev riktigt bortskämd!

På Lördag handlade lite mer kläder, var ju tvungen att kompletera lite. Och jag måste säga att det var otroligt roligt att handla kläder eftersom jag kunde köpa en stolek mindre än vad jag i vanliga fall brukar ha. *ler stort*

Nu är det redan 1 juli, tiden går ju så fort! Känner på mig att denna månad kommer vara super bra. Vi har massvis med saker inplanerat. *längtar*

Nu är det dags att natta prinsessorna.

//Kram

Glöm inte lämna en kommentar efter er...alltid roligt att se vem som läser..

Kommentarer
Postat av: Minna

Vad kul att hon går nu och ännu roligare att du kunde köpa en mindre storlek på kläderna. Grattis! Jag blir frustrerad, Nora är såååååååå feg!

Postat av: sussan

så kul att hon knallar nu :-) Nu får Wilma akta sina saker hihi
kram på er!

2007-07-01 @ 21:50:12
Postat av: Helena

Åh nu går hon lillgumman!! :) Nu lär du inte ha en lugn stund!! heh

2007-07-09 @ 19:13:31
URL: http://helenastrom.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback