7 månader...

7 m?nader
Idag blev Nova 7 månader gammal. Man hinner inte alls med.

Min sötnos har blivt så stor nu. Hon kryper så snabbt. Man stoppar bara ner henne på golvet så brukar hon sätta fart mot stora systers rum. Tycker verkligen om att vara där inne och titta på Wilmas leksaker. Hon har fått smak välling för första gången i dag. Åt ca 10 ml. Så får se hur länge det tar innan hon vill ha välling istället på kvällen.

Nova 7 m?nader
Sitter i fotöljen

Under veckan som gått har Nova varit sjuk och haft feber. Hon hade feber i 5 dagar ca 38-38,5 grader. Men var annars rätt så pigg. Natten mot torsdagen blev hon helt prickig. Tänkte först att det var 3 dagars feber som hon haft, men dagantalen stämde ju inte + att man har högre feber då. Så jag gick upp till Bvc och bad en sköterska titta på henne för säkerhets skull. Lisbeth kom också och kikade. De tyckte att det såg ut som virusutslag, men sa att det även kunde vara något som hon inte tålde. Var inte prickarna borta på måndag skulle vi återkomma. Men nu är de borta, förvann i dag! Hoppas att de inte kommer tillbaka.


Prickarna i ansiktet och på ryggen


Annars har det inte blivit så mycket denna vecka. Vi har tagit en och annan promenad och jag har varit upp till stan en sväng och handlat lite. Förra helgen var vi och hälsade på hos mina föräldrar och min lilla syster uppe i Kalix. Det var jätte trevligt som vanligt...

wilma 2?r 9m?n gammal
Avslutar men en underbar bild på min stora prinsessa!

Nu ska jag ta och lägga mig! Gonatt på er...

Kommentarer
Postat av: Calle

Så söta så, precis som sin morbror =)

2007-03-18 @ 01:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback