Det gick bra idag...

Har varit nervös i dag. Vi har varit med Wilma till Läkarhuset inne i stan där vi skulle besöka en öronspecialist och eventuellt diskutera rör. Mellan maj 06 till december 06 hade Wilma 7 öroninflammationer. På de sista kontrollerna vi varit på har trumhinnan inte varit helt okej och det har varit svårt att få bra kurvor på höger öra. Men i dag såg allt bra ut! *sååå glad* Blir inga rör för Wilma, de kollade också om hon hade polyper (jag hade det som barn) och det brukar hänga ihop med öronen, men även det såg bra ut.

På begäran kommer det här bilder från hallen.

Hallen


Nova är ute och går med sin gåvagn mer och mer nu på dagarna. Hon blir bättre och bättre varje dag som går. Förra veckan stod hon vid soffan och höll i sig. Helt plötsligt släppte hon och började gnugga sig i ögonen. Stod riktigt stadigt då, men direkt hon var klar med det kom hon väl på sig att hon inte höll i något och tog snabbt tag i soffan igen.

g?r med g?vagn 

Försöker scrappa all ledig tid som dyker upp, men det är allt för sällan. Håller på att göra en enkel hemsida med de layouts som jag hittils gjort. Så får se när jag fått till det...

Var förresten upp på stan och fyndade en turkos Windstopper till Wilma och en brun Windstopper till Nova på p.o.p.. Var halva priset hur bra som helst ju! :-) Och sedan har vi fyndat lite på blocket. Bland annat en byrå från samma serie som hallmöblerna för 200kr. De som vi köpte den av hade aldrig använt den. Sen har vi också köpt en tripp trapp stol åt Nova med bygel för 100 kr. Värsta fyndet och den såg helt ny ut. Det gäller att hålla ögonen uppe, den hade varit inne på blocket 10 min när vi ringde på den..hihi..

Byran

Nä, nu ska jag ta och ge Wilma lite kvällsmat. Ha en fortsatt trevlig kväll på er alla!

Kommentarer
Postat av: Minna

Grattis till alla fynd! Kanonbra med en tripp trapp för 100 kr ju. Vi betalade 400 kr, också helt ok - men då är den ju lite sliten... Duktig Nova är och vad skönt att Wilma slipper rör.

Postat av: Minna igen

Jag glömde ju: skitsnygg hall!

2007-05-07 @ 19:19:32
Postat av: Helena

Vad fint hall och vad duktig Nova är med sin vagn :)

2007-05-08 @ 15:45:21
Postat av: Tessah

Åååååååååååååååååååå JAG VILL HA den byrån , DEN hyllan och DEN skohyllan!!!! ;) har kikat på det super länge ska bara skaffa hus först.
Fiiiiint :)

Jätte fin hallen blev!
Å Nova går redan me sin vagn, jisses va tiden rinner iväg. :)

kram kram

2007-05-09 @ 21:32:52
URL: http://www.tessah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback