Hela familjen är förkylda!

image240
Förkylda flickor

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och ligga kvar tills jag blivit frisk igen. Men som ni vet går inte detta. Utan dagen till ära har jag hållit på och städat och plockat, diskat, tvättat och tagit hand om mina två förkylda älsklingar! Nu sitter Wilma och ser på Findus och Pettsson och Nova sover! Såå skönt att bara sitta och ta de lite lugnt nu. 


Förra veckan blev det en hel del promenader med Linda, Anna och Leila trevligt med sällskap. Fast fick gå själv några dagar eftersom tiderna inte alltid passade och det är inte lika roligt.


image241
 

Nu är det inte långt kvar tills Wilma blir 3 år. Försöker komma på när vi ska ha hennes kalas. Blir säkert kalas i 3 dagar igen. Brukar vara svårt för alla att kunna komma samma dag.

 

Var och vägde Nova i tisdags då var hon 77 cm lång och vägde 9295g. Hon har blivit 9 månader nu, har 6 tänder och bits väldigt ofta. *ajaj*. Hon går efter möblerna, har tagit ett steg utan att hålla i sig, ställer sig mot vad som helst. Åhh hon har blivit så stor på en gång.

image242

Nova står och kikar ut!

image243


Att ställa sig vid det stora fönstret i Tvrummet är en favorit. Hon brukar stå där och kika ut på katterna på baksidan eller barnen som leker där ute. 
 
Wilma har fått en cykel och hon kunde cykla på den på en gång. Gu vad imponerad man blev. 


image238

Wilma cyklar!

image239 


Nä nu ska jag gå och se på Findus med Wilma, är mysigt att ha lite egen tid med henne.
 

Kram på er alla!                  


Kommentarer
Postat av: Katja

Är ni sjuka era stackare? Hoppas ni kryar på er snart! Va roligt med en cykel till Wilma, cyklar hon utan stödhjul eller syns dem bara inte på bilderna?!?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback