Oro...

image451
Wilma: - Mamma, är det här ett vårtecken?

Har precis varit och lämnat tjejerna på förskolan. Det är bara vikarier där i dag och ärligt talat så är jag jätte nervös. Tänkte först ha hemma barnen därför, men kände själv att snart är jag själv vikarie och då vill man ju att föräldrarna ska lita på en. Men kan inte hjälpa att jag har lite "ont" i magen, inte för att jag är orolig för Wilmas skull. Utan det är Nova och hennes kost som man tänker på. Men jag är tvungen att skriva på min rapport som ska in nästa vecka.

image452
Nova gick hem från hela vägen från förskolan

Inser att jag glömt berätta om att jag hämtade ut min tenta förra veckan. Fick 58,5 rätt av 61. Ett VG till.. Yes.. Är såååå nöjd, men de kanske ni förstår.

Mamma, pappa och syrran är i Tunisien just nu... det hade inte varit helt fel att vara där och sola i stället för att vara här i Luleå. Småregnar lite just nu, men det tycker jag är bra för då kanske snön försvinner snabbare. Fick förresten se en bild på min bror förra helgen (Bor i Kalmar) när han och en kompis låg i boxershortsen och solade vid en strand vid Ölandsbron. Hallå! Sola på stranden i APRIL! Gär försvann nog allt hopp om att han någonsin ska flytta upp igen... ;-)

Vi har börjat med ett nytt projekt här hemma, nämligen med att spara ut Wilmas lugg för vi håller på att bli tokiga på den. Hur mycket man än tycker att man klipper den så har  hon haft hårstrån i ögonen  och när man klipp luggen så ser den rak ut tills hon har hoppat några gånger . Man vill ju inte klippa hennes hår så att luggen börjar mitt på huvudet. Ojoj.. så nu gör vi en fläta i luggen varje morgon. Wilma är så duktig på att sitta still. Tror att hon tycker att det är skönt att få undan håret från ansiktet. Däremot var hon inte så glad häromdagen när jag försökte få en bild på hennes frisyr när hon ser på Bolibompa.


image453
Projekt spara ut luggen

I torsdags hade vi skola hela dagen. Lunchrasten spenderade jag och en kompis med att titta på några kycklingar som föddes. Vilket nöje va?.. haha.. Nää, men det var faktiskt jätte roligt, har faktiskt aldrig tidigare sett en svart kyckling kan jag meddela er.

image454
Alldeles nykläckta kycklingar...

Annars är det en del att göra i skolan igen. Har haft lite musik och insett att det snart börjar bli dags att lära mig spela på den där gitarren som jag lovat mig själv. Tror jag får försöka få med mig gitarren från Kalix så att jag inte kan ha bortförklaringen att jag inte har något att öva på i alla fall..;-)

Idag är jag sugen på att göra massvis med saker. Både på att fixa bort lite ogräs ute, scrappa samt börja fixa i tvrummet. Kanske går och beställer tapeter i dag så kanske vi får fixat den där väggen någon gång.. !?! Men nu ska jag ta och skriva på rapporten...

Ha en fortsatt trevlig dag...

Kommentarer
Postat av: susanne

hej där. Hur hade det gått för Nova?
kram

2008-04-30 @ 22:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback