Äntligen!!!

Jag är nu klar med min sista skoluppgift ! Jippi! *ler* Känner mig så glad just nu. Nu kan jag helt säkert säga att jag inte har någon skola förren den 19 januari då det är kursintro med den nya klassen. Gu, vad skönt att vara ledig med hela familjen i nästan en månad. Lars är ledig nu också fram till den 8 januari.. Vi har det värsta lyxigt nu... Gäller att ta vara på tiden tillsammans!


Fjärde advent redan och bara 3 dagar kvar till jul eller egentligen nästan bara två för denna dag är nästan slut. Imorgon ska vi ha minijulafton med Lars mamma här hemma hos oss, det ska bli riktigt mysigt. Ser fram emot nästa vecka. Vi kommer vara 4 dagar i Kalix och sedan kommer ett par vänner från Jönköping och hälsar på i mellandagarna. Ska bli roligt att ses igen..

Julklapparna är köpta och alla utan en är inslagen då tejpen lyckades ta slut.. *typiskt* De står och trängs här i datarummet i väntan på jultomten. Tycker att det är väldigt svårt att köpa julklappar åt föräldrar. De önskar sig aldrig något (ta åt er mamma och pappa ;-) ) så man måste försöka komma på något själv. Men i år var Lars mamma svårast att komma på något åt. När vi var på stan såg vi en fin korg med te och kaffe som vi tänkte köpa först, men när vi började titta närmare på korgarna var det mest te och det dricker inte ens hon.. Kul att få det i julklapp då. Så då kommer vi på att varför inte göra en egen julkorg då och fylla den med saker som vi vet att hon gillar. Så sagt gjort vi gick och köpte en korg, cellufanpapper, 3 vinflaskor, choklad i alla möjliga varianter och godis, nötter, julrussin och lite kaffe. Nedan ser ni en bild på hur den ser ut.. blev ca 300 kr för allt lite bättre än 450 kr för lite te och kaffe i en korg.. Supernöjd med resultatet och vågar visa den här eftersom jag vet att min svärmor inte läser min blogg...


Nu ska jag rensa här vid skrivbordet! Bort med alla skolpapper för nu ska jag inte använda dessa nå mera. Sedan har jag planer på att gå igenom min garderob också. Det är vad jag ska hitta på i kväll...Kanske tvingar sambon att spela lite Geni när han kommer hem också.. *ler*

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: julia

åh det är så kul med Geni.. mina framtida elever kommer bara få spela geni hela dagarna ;-)



Jag är snart klar ;-) Ska köpa till Niklas idag.. jag har en plan på vad jag ska köpa så det ska nog gå fort. Har tänkt banka på affären vid tio så man slipper allt folk.



Inte har jag hunnit hälsa på dig än :( Borde finnas bättre med tid i januari :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback