Julen...

Den 23 december åkte vi till mina föräldrar för att fira julen där. Det har varit trevligt, fast jag måste säga att jag saknade er Calle och Katja. Ni får försöka komma upp nästa år. Denna jul har i vanlig ordning bestått av för mycket god mat och massvis av julklappar. Flickorna hade tydligen varit väldigt snälla i år och vi började fundera i fall vi verkligen skulle ta oss hem med alla saker sen. haha.. men tur som det är har man en rymlig kombi och allt fick plats.

På julaftons morgon brukar barnen få ett paket i sina julstrumpor.
Denna gång fick de ett set med verktyg.


På julafton var vi ute och fixade i ordning framför huset. Wilma ville bygga en snögubbe. Försökte förklara för henne att det inte var kramsnö ute, men hon lyckades ändå med att bygga en snögubbe. Titta på den underbart söta snögubben. Blev tre till charmiga skapelser. Hon skapade hela vår familj som stod på rad. Typiskt så fotade jag bara den första snögubben och gick sedan in med kameran. Men denna snögubbe ska i alla fall föreställa mamman i familjen.. (jag alltså.. *ler* )

Visst är jag söt?

Efter vi varit ute väntade vi på årets upplaga av kalles julafton eller vad de nu heter.. ?! ;-) Sedan vankades den goda julmaten och efter det kom tomten på besök. Nova var super söt när vi väntade på tomten. Hon smög omkring och kikade runt hörnen och kikad ut genom förnstret..och så sa hon.. Uubben..! Sedan satte hon sig hos sin gammelmormor och höll på att knacka i bordet och busa och skratta..

Högen med paket kring granen växte...


Så kom tomten...


Tomten delade ut alla paketen...


Flickorna tog emot dem med med blandade känslor...

När Nova fick sitt första paket skrek hon åt tomten, när hon hämtade sitt andra paket var hon jätte glad och hoppade och studsade fram. Efter ett tag fick tomten en puss. Efter det blev hon rädd för tomten igen... och i slutet av julklappsutdelningen var hon glad igen. Sötnosen!


Nova tittar lite skeptiskt på tomten


Wilma, omgiven av paket, visar stolt upp sin nya bebis!

Tack för alla paketen vi och barnen fick i år. Innan vi åkte hem morgonen den 26 decmber var vi en sväng och hälsade på min mormor. Hon har fått det jätte fint i sin nya lägenhet. Är glad för hennes skull, skulle ha varit otroligt jobbigt för henne att klara av vintern ute i huset.

Min reservmobil som jag haft i ett par veckor nu la av den 22 december därför har jag varit dålig på att svara på alla fina sms. Har dock skrivit en del från min sambos telefon. Kan ju klargöra att jag har samma telefonnr som alltid, inget nytt nr alltså! Orsak till att jag hade en reservtelefon: Jag fick ju en mobil förra året och för ett par veckor sedan bytte jag till halebop vilket innebar att jag inte kunde använda min riktiga telefon.. Eftersom jag var efterklok och insåg att den var bunden till telia i ett år. Nu har det året gått och i dag var jag upp på stan och låste upp min mobil. Känns så skönt att få tillbaka den igen! ;-)

Det var mellandagsrea på stan och det var folk över allt, långa köer och trängsel. Kan ju säga att vi inte blev långvariga där. Ojojoj hur orkar folk!

Till sist vill jag bara skriva en rad till min barndomskompis Tessah har fått komma hem från sjukhuset nu. Tänker på dig gumman! Det allra viktigaste är att du klarade dig och att barnen klarade sig oskadda från branden! Krya på dig gumman! Var rädda om varandra!

Kommentarer
Postat av: tessah

hej :)



ja brandmännen fick ju klippa upp forlovningsringen innan vi åkte me ambulansen, hujja va hemska händerna såg ut just då.



va du är go gumman!!

ja vi tar hand om varandra nu.....så jobbigt se bilderna spelas upp i huvudet hela tiden.



om ni är upp nått hitåt så får ni jätte gärna komma hälsa på nått.



svårt skriva mer nu:P



kram kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback