Bilen gick igenom...

Besiktningen avklarad... var väldigt orolig innan att bilen inte skulle ta sig igenom besiktningen med sprickan i rutan.. men de anmärkte inte ens på de. *andas ut*

Har varit full rulle i dag har haft skola hela dagen har haft skola hela dagen lång. Sen hämtade jag barnen, lagade mat och iväg på föräldrarrådsmöte. Hann knappt in genom dörren kändes det som. Idag har vi fått info att de int blir flytt till Porsöskolan utan nu gäller flytt till Lillöskolans lokaler. En byggnad bredvid skolan som för 10 år sedan var en förskola. Känns lite bättre nu. Fått se bilder på lokalen och den känns fräsch och de kommer ju att anpassas till en förskola igen både invändigt och utvändigt om flytten blir av. Beslutet kommer att tas i mitten av mars.. så om en månad vet vi säkert. Mycket som är oklart och så, men samtidigt känns det bra att vi får vara med från början med dessa tankar och vara med i beslut kanske hur rummen invändigt kommer att se ut. För planlösningen som finns nu kommer att behöva ändras på o.s.v. Mycket diskuterades både negativa och positiva inslag om vad en flytt skulle innebära.

Wilma berättar hela tiden så roliga saker..

Wilma stannade till i morse och började trycka på väggen. Sedan sa hon rött, gult och grönt NU FÅR JAG GÅ... sedan berättade hon åt mig hur viktigt hon tycker att det är att man tvättar händerna varje gång man går på toaletten... det finns ju BAKTERIER på dem.. och mycket tväl ska man ha.. Sedan kom hon på i går att hon kunde ju inte alls bli sjörövare för hon ska ju jobba på brandkåren, men det löste hon sen genom att säga: Mamma först ska jag vara brandman med morfar och sen då jag blir gammal ska jag bli sjörövare.. ( Lagom till pensionen kanske) ;-) En annan gullig sak hon gjorde i veckan var när vi gick hem från förskolan. Hon kastade upp ett snöre till månen och drog ner den till mig. Sedan sa hon att månen får vi stoppa i klädkammaren till kvällen för annars kan vi ju inte sova när den lyser så mycket. Vilken livlig fantasi hon har, man blir så glad av att vara med henne. Hon är en riktig glädjespridare full med energi.

Nova har sagt ett par ord till "pappa hjälpa", "nalle"och "tappade" sa hon i dag... Känns som att hon blivit större den sista tiden.

I helgen var vi till Kalix och hälsade på. Vi mätte flickorna när vi var där. Wilma var 106 cm lång.. (oj vad hon växer) och Nova var 86 cm.. Två långa tjejer. Kalle pratade lite med Wilma och undrade om hon kunde rita. Så hon målade en teckning åt dig efter det samtalet.

image414

Wilma ritar, men hon ville inte skicka den åt dig (Kalle) utan du får en bild i stället.

image413
Varsååågod!

I mitten är det Wilma själv som står och det blev en flicka med kropp denna gång och med läppstift. Det var hon VÄLDIGT nogrann med att påpeka. Flickan har en rosa långklänning som ni ser och lägg märke till den lila fina naveln. Oftast brukar det vara huvudfotingar som avbildas. Ni ser några såna till höger och vänster också. Bilder föreställer Wilma som är ute och leker med sina kompisar. Det är soligt ute som ni ser finns det 2 solar .. ;-)


image415
Nova ville också rita

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback