Helg igen...

Jaa..nu var det fredag igen.. denna fredag mår jag mycket bättre. Kan nästan säga att jag känner mig helt frisk. Flickorna däremot är det värre med. Nova har fått var hemma torsdag och idag. Hon hostar och verkar ha lite ont i halsen, ingen feber än i alla fall. Wilma kom hem från förskolan i dag och efter en halvtimme började hon gråta över att ha ont i örat. Det där örat igen, trodde hon skulls slippa det i fortsättningen. Så båda tjejerna är med andra ord sjuka.

Var till bvc med Nova i dag. Hon vägde 10,5 kg och längden ska vi vänta med tills 18 månaders kontrollen som vi snart ska göra. Blir spännande att se hur lång hon blivit då. :-) Känns i alla fall roligt att väga Nova nu för jag är inte längre nervös över att hon inte får i sig tillräckligt. 

Annars har det inte hänt speciellt mycket här. I morgon blir det dags att börja läsa första boken till denna kurs. Vygotskijs bok Fantasi och kreativitet i barndomen är det som gäller... sedan tänkte jag försöka göra bort uppgiften till den boken också. Men får se hur de planerna går när båda är sjuka... brukar inte bli så lugna kvällar då.


Kommentarer
Postat av: Kitti

Back on track! :) Hur lever livet? Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback