Länge sen sist...

Oj nu har det gått en evighet sen sista inlägget igen.. fy på mig.. men jag har varit en del i skolan sista tiden eller suttit med näsan i en bok och med pennan i högsta hugg för att få nedskrivet det väsentliga av det man just läst innan det försvinner. Så det har blivit en del pluggande och kommer bli lite till med..har läst en bok i dag och har inplanerat att klara av 4 till innan veckan är slut. Tur att de inte är så tjocka.

Har fått reda på vart vi ska göra våran praktik denna gång, det blir på Boskataskolan, ser fram emot det.

Har blivt en hel del promenader på senaste tiden. Vilket känns otroligt bra. Behöver komma igång med det igen. Ska försöka ta mig iväg varje dag som jag har tid nu.

Jag har även börjat söka jobb till sommaren. Börjar känna mig lite smått desperat. Måste verkligen ha ett jobb eftersom min sambo först började jobba åt kommunen i november vilket resulterar i en halv lön under sommaren. Hade han börjat i augisti hade han däremot fått fullt. Var på sommarjobbens dag på arbetsförmedligen. Var värre trängsel där än på en rockkonsert.. Tyckte inte att det var speciellt trevligt att stå och trängas med hela stans desperata ungdomar. Måste vara ett par 100 sökanden per plats. Hur stor chans är det att man får något då..??

Flickorna är friska och krya.. full rulle hela dagarna... Nova är ganska trött när hon kommer hem från förskolan vi får kämpa med att hålla henne vaken till 18.30. Sover hur bra som helst i sitt rum. Wilma sov för första gången i går utan nattlampa. Det gick jätte bra... stolt om min lilla stora tjej.

Har inget mer att berätta.. känns som att det inte hänt nå speciellt på sista tiden..

Kommentarer
Postat av: Helen

Hur har det gått med det mystiska svarta över fönsterlisterna?

Postat av: Linda

Hej, va skönt att tjejerna sover bra nu. De är bara att söka alla jobb som finns, har du prövat hos de privata bolagen som personlig assistent? Trevlig helg på er, kramis!

2008-02-29 @ 13:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback