Dumma förkyldning (gnällvarning)

Som ni nog förstår av rubriken har jag gått och blivit sjuk. Jag har inte varit förkyld på länge men nu har jag fått en rejäl förkyldning. Jag har ont i halsen, knappt någon röst, feber, jag hostar så det gör ont och jag kan knappt sova för jag har svårt att andas när jag ligger ner. I går somnade jag vid 04.30 tror jag av ren utmattning av allt hostande. Har precis tagit en alvedon och tänkte invänt att den börjat verka innan jag ger mig på att försöka sova. Jag är jätte trött men det känns inte lockande att läga sig ner. Nog tjatat om det nu...

Tidigare i veckan fick våran förra grupp betyg på våran redovsining som vi kämpat med. Har aldrig fått en så bra och välformulerad kommentar förrut. Läs och begrunda:

"Projektarbetet hade en mycket ambitiös och välplanerad uppläggning. I ett inledande bildspel med stämningsfylld musik till egna foton belystes centrala problem, situationer och stämningar i elevers vardag. Därefter gestaltades temat på ett känslomässigt engagerande sätt i en pantomim, förstärkt av stämningsskapande musik och genom en bild- och skulpturutställning som gav publikens associationer lite friare tyglar. De stämningsskapande och välorganiserade arrangemangen gav ett förtroendeingivande intryck och bäddade för en bra diskussion med utgångspunkt i inslag som engagerat publiken. Det tydliga helhetsgreppet, bredden i de estetiska uttrycksmedlen och det väl fungerande samspelet mellan gruppdeltagarna motiverar helhetsomdömet VÄL GODKÄNT"

Var värt en månads slit.. hehe

Annars är barnen friska för tillfället, men som jag mår nu lär det ju inte var speciellt länge. Vill verkligen inte att de ska bli smittade så jag sover i datarummet för tillfället. Allt för att försöka minimera smittorisken.

I torsdags kom det snö för hela vintern tror jag. Säkert ½ m tog oss knappt hem från dagis. Jag är glad att vi var båda och hämtade barnen annars hade det aldrig gått.

Kursen som jag går nu känns rolig men inte speciellt intensiv. Men alla lektioner är däremot obligatoriska så missar man mycket så har man nog en del att göra. Så har inte tid att vara sjuk nu... nää nu är det nog dags att försöka lägga sig och sova...

Kommentarer
Postat av: Minna

Men wow, vad kul att det går så bra för dig i skolan! Krya på tjejerna, skönt att du är frisk igen. Ha det!

2008-02-02 @ 10:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback