Nu är första terminen avklarad...

Det känns jätt skönt nu, första terminen är i princip avklarad. Har en studiesammanfattning kvar att lämna in men den är i princip färdigskriven. Redovisningen i onsdags gick väldigt bra. Kändes skönt att det är över nu. Vi har planerat inför denna projektredovisning sen i början av december och det var en massa rumbyten och olika tekniker som vi använde oss utav så det var massvis med saker som kunde gå fel, men allt flöt på bra. *super nöjd* Nu i helgen har jag INGET skolarbete att göra! Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen i år, men jag har haft mycket annat att göra därför har det inte blivit speciellt mycket sittande vid datan.

Nu nästa termin kommer vi börja att läsa våran inriktning. Vilket ska bli roligt, men samtidigt lite trist eftersom vi får en ny klass. Kommer sakna min gamla... :-(

Vad mer har hänt.. haha..var så länge sen jag skrev så har ingen koll på vad som hänt sen dess. Kan ju i alla fall meddela att musiken i Noas rum fungarar fortfarande..Så det känns otroligt skönt att få kvällarna "lediga".

Helena var och hälsade på i torsdags. Var såå roligt att ses igen! *saknat* Vi pratade om allt från himmel till jord.. Får ses snart igen. Sedan på torsdags kväll tog jag atag i min hobby som jag inte haft speciellt mycket tid till den senaste tiden. Jag rotade fram alla mina scrapbooking grejer ur skåpet och spred ut det över hela bordet. Såg ut som ett bombnedslag.. men det var såååååååååååååååå kul. Har verkligen saknat det. Gjorde nästan ett helt alster. Bara lite text kvar. Nu dröjer det nog inte lika länge tills nästa gång.. ;-)

Sen i går var vi och handlade lite och sedan råkades vi komma hem med detta....

image410


.. hihi.. var jätte kul att sitta och spela det tillsammans i går kväll..Se nu vad du fått mig att gilla Julia (N)... Fast jag måste väl erkänna att av de tre gångerna som vi spelade vann jag 1 och förlorade 2... *buuhuu* Får skylla på att han hade tur med frågorna.. *blink*

I dag har jag mest städat upp här hemma.. tycker att i bland gör man inget annat än, städar, plockar, diskar och tvättar hela dagarna och ändå är det stökigt. Fast i för sig så märks det tydligt de dagar som man inte gör det.

Nu ska jag ta och väcka sambon som fått sig en välförkänt sovmorgon..

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej vännen!
Va skönt att ha avklarat terminen. Vi har en opponering på tisdag sen är det liten paus innan det sätter igång igen :)
Hoppas ni får en bra helg.
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback