Solen är äntligen tillbaka...

Idag har det varit varmt.. och skönt! ÄLSKAR solen och värmen. Var upp på stan i dag och kikade lite i affärer och handelade lite en liten present åt en kompis som fick barn i dag. Julia: GRATTIS till eran lilla tjej! Ska bli så roligt att få se en nyfödd igen, var så länge sen sist! :-)

Flickorna har badat...i förrgår och i dag. De älskar att bada och mamma älskar att ha en nedreplan så att flickorna kan få göra det.


Nova i ett par badbyxor som passade bättre
 än baddräkten som bara vill ramla av

Vi har cyklat varje dag sen vi kom hem från Kalix. Det är så underbart att cyklarunt lite hur man vill. Tjejerna älskar det och det är så skönt att de inte bråkar där bak när de åker. I fredags var vi ute hela dagen, gick endast in för att äta lunch. Idag har vi varit inne på eftermiddagen för att det har nästan varit lite för varmt för barnen för att vara ute hela dagen.

I dag har det gått mycket solkräm och vatten.. ;-)

Lars är på fisketur med grabbarna i dag och kommer hem i morgon någongång.. kommer förhoppningsvis hem med middag i morgon ..

Ska ta och vattna blommorna nu och avrunda dagen....

kram kram

Tillsist:
Susanne: Kommer inte in på din blogg. Kan du maila dina inloggningsuppgifter åt mig igen på facebook eller någon annanstans.

Kommentarer
Postat av: Susanne

hej där! Synd att det är så kallt igen :/ härlig badbild iaf :). Jag har mailat dig.

Kram kram

2008-07-06 @ 20:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback