Städning av förråd och garage...

I lördagskväll när barnen lagt sig gick vi igenom lite lådor med barnkläder. Plockade fram lite större kläder åt Nova och kikade om vi hade nå åt Wilma. Gick igenom och slängde gamla nötta kläder som vi inte orkar spara på. Sedan gick vi igenom gamla leksaker och annat "skrot" som hamnat i förrådet. Även där blev det en hel del som ska kastas. Gick ut med 7 påsar skräp innan jag la mig och då har vi ändå inte gått igenom hela förrådet. Är så skönt att slänga saker och rensa upp lite, är ju ingen ide att spara på allt som man vet att man ändå aldrig kommer att använda.

Idag började vi dagen med att ta fram legot direkt efter frukost. Stoppar alltid upp det när tjejerna inte leker med det eftersom det har en tendens att hamna ÖVERALLT i hela lägenheten annars. Wilma byggde sin variant av leos lekland och Nova byggde på också. Tror de höll på i en och en halv timma. Så nog var det roligt alltid. Var himla kul att se Nova bygga ett hus med legot. Det har jag aldrig tidigare sett henne göra.


<------ Wilmas lekland.... Novas hus ------>

Efter vi ätit lunch städade vi ur garaget som vi även förvarat lite saker i. Där kastades det mesta och de som sparades fick flytta in i vårat förråd i lägenheten. Ska vara fint nu när den nya bilen kommer hem till veckan. *ler* Ska bara vara bilen där och inget annat. Efter städningen fick flickorna bada i poolen på gården. Var nästan ute tills det var dags för middagen och sedan efter disken tog vi en cykeltur på ca 1 timme. Barna älskar att åka omkring i cykelkärran. Var verkligen ett bra köp.

Nu börjar jag bli trött så det är dags att ta och krypa ner i sängen. Gonatt på er..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback