I dag fyller Wilma 4 år!!!

Åhh kan inte förstå att min lilla söta Wilma redan blivit 4 år gammal! Det går så fort! Hon håller på att bli en stor tjej nu.
Hon är väldigt intresserad av bokstäver. Hon kan namnen på alla bokstäverna och tycker om att försöka skriva och försöka läsa. Det kan hon inte ännu, men tycker att hon kommit långt i sin utveckling med tanke på att hon bara är 4 år gammal. Hon sitter och tränar på att skriva bokstäver och ord hela dagarna för hon tycker att det är så roligt. Vi försöker uppmuntra henne de gånger hon kommer och vill ha hjälp och de gånger hon frågar kring bokstäverna samt hur saker och ting stavas. Vi har tillsammans gjort ett eget alfabet som hon fått  måla och klippa ut och sätta upp i sitt rum så att hon kan kika på hur bokstäverna ser ut om hon blir osäker.

Idag har hon fått ett my little ponny slott som hon velat ha ett tag nu. Det var uppskattat. Sedan fick hon även lite kläder av oss, några klänningar och linnen. Hon har redan börjat uppskatta de mjuka paketen. ;-) Farmor har varit förbi i dag med och av henne fick hon ett hopprep som hon tränat med ett bra tag i dag men inte riktigt fått kläm om hur det ska användas. Sedan fick hon även ett alfabetspussel som hon suttit och lagt. Var väldigt uppskattat, men det förstår ni nog med tanke på det jag skrivit ovan. Eftersom det var midsommar i dag har vi inte haft något större kalas utan det blir på söndag och lite nästa helg. Som vanligt firar vi i dagarna tre! ;-) Annars har vi firat Wilma, varit på tivoli som besökt staden, firat lite midsommar hemma med lite traditionell midsommarmat.

Några bilder från dagen.


Wilma öppnar paket på morgonen...


Nova beundrar presenten


Det var ett slott...



...ett efterlängtat sådant!


Tog 1 timme att bygga ihop... ;-)


Sen besökte vi tivolit och Wilma åkte karusell


Nova hade inget imot att ta hand om dagens vinster
(som om vi inte hade nog med mjukisdjur *ler* )


Wilma passade även på att fiska hem sig en påse med en apa i...

Orkar inte lägga upp fler bilder nu.. utan ska vara social med min älskling. Hoppas alla haft en underbar midsommar.

Kramar från oss...

Kommentarer
Postat av: Julia

GRattis ÄLSKLIGEN!

Postat av: Helena

Vilket slott, hade dött av glädje om man fått d när man var liten ;) Grattis Wilma!

2008-06-22 @ 21:18:40
Postat av: Anna

Vilket drömslott att få när man fyller 4 år! Tack för ett trevligt kalas idag! Kramar!

2008-06-22 @ 22:21:49
URL: http://novasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback