Sommarlov

Nu är jag färdig alla uppgifter är gjorda och inlämnade. Jag vart färdig i tisdags men min blogg har bytt server så jag har inte kunnat uppdatera pga det. Känns så skönt att ha somamrlov. Vädret har varit helt fantastiskt hela veckan. Vi har varit ute väldigt mycket. Fixat lite på våran uteplats, planterat blommor, gungar, åkt rutschkana, lekt i sanden och mycket mycket mera.


Här sitter flickorna ute på våran gård och målar lite.

I går cyklade vi till Hägnan (ja ni läser rätt) med ett par vänner. Det var en rejäl cykeltur var lite orolig innan i fall jag skulle orka, har ju inte den bästa kondisen. Men det gick både dit och hem igen. På Hägnan hade de nationaldagsfirande. Vi hade med oss mat och hade en liten picknick i gräset medan vi såg på olika upprtädaden. Blev inte så mycket bilder tagna för vi hade fullt upp med att passa Nova som tycker om att springa omkring och utforska saker och ting. Lyckades med att bränna mig i ansiktet i går, känner mig som en kräfta.. ajaj.. fast jag var noga med att smörja in mig.







Wilma tyckte om att gå upp på scenen mellan uppträdanden och dansa lite.


I dag har Wilma och L varit och fiskat. Jag passade på att ta en promenad runt sjön med Nova i vagnen för att sedan halvägs gå och kika på när de fiskade lite grann. I kväll ska vi vara barnvakt, men nu ska jag ta och plocka upp lite här hemma.


Fiskar


Napp


Fångst

Nu när jag sitter och skriver detta sitter Wilma brevid mig. Hon har precis ritat en bild på när hon och L var och fiskade i dag. Fiskar finns med och allt. Men det som imponerade mig mest så att jag nästan ramlade av stolen var att hon skrev FISK på papret utan att skriva av något.. Gick genast och visade det åt L och han sa att hon frågade i morse hur det stavades och nu 6 timmar senare så minns hon fortfarande hur man stavar det.. *imponerad*

Hoppas alla har en underbar sommar.

Kramar från oss...

Kommentarer
Postat av: Linda

Va kul med sommarlov!! Hoppas att ni får en fin sommar tillsammans. Ville bara påminna och kolla ifall ni kommer på lördag? Bokat grillkåtan mellan 16-18. Kramisar!

2008-06-08 @ 22:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback