Vi njuter av sommaren...

I tisdags var det avslutning på förskolan. Tyvärr vart det väldigt dåligt väder, var kallt och blåsigt. Wilma tyckte det i alla fall var väldigt trevligt att se sina kompisar igen. Hon lekte för fullt i 2 timmar. Hann knappt äta något.

I onsdags fick jag rättat mina sista tre skriftlga inlämningsuppgifter blev VG på samtliga. Vilken härlig känsla, detta innebär att de blev VG på kursen som gått i vår. *stolt*

Senare på efter det gick jag till Helena och vi satt delade på en vinflaska och satt och pratade hela kvällen. Från blev nog nästan 8 timmar, det var supertrevligt. Tack för en underbar kväll gumman. Synd att du ska flytta.. men tur att det inte är så långt. *kram*

I torsdags hade jag sovmorgon. Var underbart och sedan städade vi upp lägenheten lite snabbt för att sedan bege oss mot cirkusen som var i stan. Tyvärrr hade de inte ute djuren i år och man fick inte gå in och kika på dem. Kändes trist. Vi brukar ju alltid göra de och Wilma brukar älska det. Efter lunch kom Wilmas kompis Miriam, Novas kompis Jakob samt deras mamma på besök. Var jätte roligt!

På kvällen scrappade jag lite.. är snart färdig med Novas första år. En layout kvar! Tänkte försöka göra den i kväll. ;-)




I dag har jag och Nova varit på bvc på förmiddagen. Måste säga att de var riktigt hemskt. Hon SKREK och SKREK hon är helt livrädd för allt vad vårdcentraler och sjukhus. Vi skulle bara väga och mäta henne i dag det var inte det lättaste. Men till slut fick vi vikten 11 650g och 90,5 cm lång. Så hon växer. Blir så glad varje gång vi väger henne och ser att hon ökar i vikt. Nu mår hon ju bra och aptiten är det inte något fel på.

Efter det gick vi till fotbollsplanen här i närheten. Det är väldigt roligt att vara där för man slipper passa Nova. Hela fotbollsplanen är inhägnad så det är bara att låta henne springa vart hon vill och utforska området. Wilma tränade på för fullt, men blev snabbt trött i benen. Är ju jobbigt att springa hela tiden. ;-)








Sedan har vi även varit på en cykeltur runt sjön. Flickorna älskar att sitta i cykelkärran och skrattar för fullt när det kommer något gupp. Nu ska flickorna få ta och bada lite innan barnprogrammet börjar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina bilder på tjejerna...

2008-06-13 @ 19:12:36
Postat av: Helena

Tack för senast, var riktigt trevligt. Nu har vi kört två flyttlass från Luleå och hunnit riva ner tapeter, slipa och spackla. Så redo för att tapetsera å sen lägga golv =)



Ni är så välkommen å hälsa på oss i sommar.

Kram Helena

2008-06-22 @ 21:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback