Härligt väder och lite kladd

Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade igen.. men jag tycker att jag blivit bättre på de.

I lördags var det underbart väder och vi var ute större delen av dagen. På förmiddagen tog vi cykeln och begav oss mot ankdammen inne i stan. Där stannade vi ett tag och matade fåglarna.



Wilma matar fåglarna



Sedan fortsatte vi in till stan för att lämna igen lite böcker. Sen for vi till lekparken vid komvux och lekte lite med barnen. De tycker verkligen om att åka cykelkärran. Det var en bra investering. Jag tycker att tjejerna kommit närmare varandra de senaste veckorna. De leker mycket tillsammans. Det är inte lika mycket bråk utan de kommer överens. De är så söt tillsammans.

Sedan cyklade vi hem och tog fram poolen. Flickorna tog årets första dopp ute.



BADPREMIÄR

Medan flickorna badade fixade min sambo maten och så åt vi middag ute. Så underbart. Var först planerat att vi skulle grilla med en del kompisar, men det blev tyvärr inställt pga sjukdom. Men vi ska ta det någon annan gång. Ser fram emot det.


Nova sitter ute och myser

I söndags var vi ute med min sambos syster och hennes familj. Barnen lekte tillsammans och hade roligt. Vi gick förbi farmor. Var väldigt konstigt väder.. sol och regn lite då och då. Tog en cykeltur på kvällen.

I går var vi mest hemma och var rastlösa. Nu har vi börjat vänja oss med att hitta på saker hela dagarna och i går var det kallt och blåsigt + en massa mygg.. :-( På kvällen gick jag och Wilma i alla fall ut en sväng. Vi gick till våran gamla lekpark och umgicks lite i lekparken med gamla bekanta. *trevligt trevligt*
Vi åt palt till middag i går.. *mums* Det var gott. Det tyckte Nova med som annars inte brukar äta palt. Hon åt 2 stycken!
Grisigare flicka får man leta efter, förstår inte att hon får i sig allt!



I dag har vi återigen börjat morgonen med en cykeltur, denna gång blev det bara runt sjön med ett litet stopp vid lulsundet för lite fiske för Wilma. Blev en abborre denna gång. Sedan har vi varit ute och lekt här hemma och bara haft roligt tillsammans som familj.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Härligt!

Låter som att hela familjen har ett underbart sommarlov :)

Hoppas du hinner till Kalix nu när jag är här. Kanske kan vi planera in någonting. Hör av mig :)



Kram!

Postat av: Anna

Önskar er en underbar midsommar!

2008-06-19 @ 22:42:34
URL: http://novasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback