Om dagen bara hade ett par timmar till...

... då skulle jag vara jätte glad. För ojojoj vad mycket det helt plötsligt känns som att man har att göra i skolan. Har knappt hunnit med att tänka på att uppdatera någon blogg. Det är grupparbeten, inlämningar och om en vecka har vi tenta.. *nervös* Tycker det är väldigt dåligt upplagt av lärarna att det stoppar allt samtidigt. Nästa vecka när de flesta har påsklov har vi 2 redovisningar och en tenta. Kommer inte kunna slappna av alls under påsken utan de är bara att läsa och läsa. Första påsken på länge som vi inte är hos mina föräldrar. Men vi får vara hemma och fira den själv i år i stället...

image424
Wilma på väg hem från förskolan

Flickorna är så underbara. Nova älskar traktorer och tror hon säger TRATORRN ca 70-80 gånger per dag... Överdriver inte!.. Hehe..

image423
Nova ser en traktor

Wilma är i full fart med att längta efter påsken. Vill göra det påskfint hemma och påskpynta. I går gjorde hon detta påskkort på förskolan. Jag kan inte mer än lee.. Kan hon de där??

image425
Framsidan

image426
Insidan

I dag visade förskolelärarna att Wilma hade gjort hela alfabetet i pärlor. Hon har blivit super duktig på bokstäver och är väldigt intresserad av dem. Tycker om att skriva och "låsasläsa" som det kallas..  Idag har vi påskpyntat lite här hemma.. här kommer några bilder från dagen...

image427
Nova pyntar

image428
Wilma pyntar

image429
Hon passade på att göra sig själv lite påskfin

image430
Flickorna när de pyntat klart

image431
De färdiga resultatet för dagen

Nä nu är det bara att fortsätta vara en tråkmåns och plugga på... så det är väl bara att önska en glad påsk på er alla för man vet ju aldrig när jag har tid att uppdatera bloggen igen.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback