Hemma med sjuk Nova...

Har en liten sjuk tjej här hemma. Hon har öroninflamation och är väldigt förkyld. Får både pencillin, Mollipect och Bricanyl så förhoppningsvis blir hon bättre snart. Har haft väldigt svårt att sova de senaste nätterna. Jag tycker så synd om henne. I går fick hon vara med på ett grupparbete med mig. Till min stora förvåning insåg jag att det gick väldigt bra att ha med henne.

Gårdagen var däremot en väldigt stressig dag som jag inte vill göra om. Just innan vi skulle gå genom dörren ramlar Nova på golvet i hallen och tar i mot sig med läppen, vilket resulterar i en sprucken läpp. Blodet bara rann och rann. Till sist när vi fick stop på det hela gick vi och lämnade Wilma hos farmor, sedan var vi en sväng och visade läppen på vårdcentralen eftersom det blev ett ganska djupt jack. Sa att det nog läkt på en vecka.

image466


Efter det gick vi till skolan och hade lite grupparbete. Sedan hämtade vi Wilma från farmor och gick hem. Ringde tandläkaren och fick en tid på en gång. Gick dit visade upp Nova. De blev glada när läppen såg ut som den gjorde. Sa att då brukar de inte vara några skador på tänderna utan att läppen då fungerat som en krockkudde. Lite rädd var man dock när de hände för förra veckan ramlade ett barn på förskolan ute och detta barn hade inte lika tur med tänderna, utan fick 2 lösa tänder och en krona. Men vi hade tur i oturen med andra ord. När vi varit hos tandläkaren var de bara att ringa våa försäkringsbolag och meddela detta. Vilket innebar att hon har fri tavdvård upp till hon är 25 för det fel som kan uppstå efter detta fall. Känns skönt att höra.

På grund av att Nova varit sjuk har jag kommit efter i mitt skolarbete en hel del. Hade planer på att jobba med en didaktisk handlingsplan på dagarna denna vecka, men verkar inte bli fallet. Känner mig lite stressad just nu för jag har en hel del att göra med den innan den är klar. Ska lämnas in på torsdag... oj två dagar kvar med andra ord..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback