En mysig helg är snart slut...

Insåg i dag att det kanske är dags att uppdatera bloggen för det var ett tag sen sist nu. Har slutat praktiken och har varit tillbaka i skolan i en vecka. Känns skönt! Har gjort bort två redovisningar nu.. så de kan man bocka av listan på saker att göra och nu börjar denna kurs som vi läser att ta slut. Har tre skriftliga saker som ska in och de får jag ju ägna en del timmar till + 6 lektioner men sen är jag ledig från och med lucia till 19 januari då nästa kurs tidigast kan börja. Hallå?? Fem veckor utan skola.. vad ska jag göra? haha.. vilka stora problem man kan ha va.. hihi... Nä men tänkte ta mig tid att umgås med er alla.. Känns om att man varit dålig på sånt.. sen scrappa blir det nog också ett par kvällar.. Ska bli skoj.. Vad mer då?? Träna står högt upp på listan då vi äntligen blivit friska... Har varit det i en hel vecka nu.. hoppas att det håller i sig ett tag!


Syskonmys

I fredags åkte vi till ett par vänner i Rutvik och hälsade på. Barnen lekte som bara den. Wilma prövade bl.a. att gunga i romerskaringar och innan kvällen var över kunde hon göra kullerbyttor baklänges, hänga upp och ner och gunga samt hänga i knävecken med lite assistans att ta sig ner efter att hon själv placerat benen rätt. Dags att börja i någon gymnastik grupp snart.. ? Tänk att ha hus och ha ett rum där barnen bara kan bygga kojor, gunga hänga i romerska ringar och åka rutschkana. Det är lyx.. ;-)


Nova hade i fredags en fartfyld dag tillsammans med kompisen Jakob

I lördags var vi och handlade lite. Sedan städade vi lägenheten i så där 5 timmar och det blev mycket bättre, hann tyvärr inte helt klart. Måste rensa lite på hyllan i hallen som är överfull och på skrivbordet här vid datorn som med jämna mellanrum svämmar över med böcker och papper. *tittar oskyldnigt bort* ´+ en av toaletterna. Men annars är det städat och uppröjt. Och vet ni va... har tagit ner alla gardinerna och stoppat upp lite rödaktiga gardiner i 3 av rummet. De två andra blir det nog att köpa nya gardiner till tror jag. Måste tjuvbörja lite när vi inte kommer vara hemma speciellt mycket nästa helg och då är det första advent som för mig innebär JULPYNTNING! *längtar*

Idag har vi varit på 5 års kalas hos Wilmas kompis Nova. Det var väldigt trevligt och så fick vi se deras nya hus också. Det var jätte fint hus gumman! Börjar snart kännas som att vi är de enda om bor kvar i lägenhet... :-) Vi tänkte först fara hela familjen, men Nova var så himla trött att Lars stannade hemma med henne. Jag glömde tyvärr bort att ta med kameran i dag, men Milla fotade flitigt så få ta och "låna" någon bild från henne sen. Tack för en trevlig dag!


Wilma myser i soffan efter en lång dag!

Fick tyvärr höra att det inte ska vara något Luciafirande på flickornas förskola.. :-( För att det är Lucia på en lördag.. det tycker jag är trist för man brukar ju inte fira så mycket hemma som man gör på förskolan. Wilma hade verkligen sett fram emot Lucia i år eftersom hon aldrig fått fira det på förskolan eftersom hon alltid varit sjuk.

Nu i kväll väntar det trevliga nöjet med att försöka skriva klart en rapport som vi har deadline på i morgon. Såna här dagar känns allt annat sååå mycket roligare att göra.. Undra varför.. ? Kanske bäst att börja nu då...

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej min vän! Tack så mycket för att ni kom i söndags! Det var så trevligt att träffa er igen och vi måste passa på att ses under julledigheten. Jag är ledig hela 3 veckor! :) Sköt om er! Kramelikram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback