Ingen trevlig höst...

...har jag kommit fram till att vi har haft. Den ena sjukdomen har avlöst den andra. I onsdags säger fröknarna på Wilmas förskola att det gått hem barn med magsjuka. På torsdag morgon blir Wilma dålig spyr 2 gånger. Sedan mår hon bra igen efter några timmar... Världens snabbaste magsjuka eller nå annat? Hur som helst ställde vi in alla våra trevliga planer för helgen, för skulle de vara/varit magsjuka är de ju ingen hit att vara med en massa folk. Ingen annan i familjen har blivit sjuk och Wilma mår bra. Vilket jag tycker är ganska konstigt i fall att det var magsjuka eftersom folk behöver i princip bara säga det ordet så får jag de.. Skönt att jag slapp denna gång i alla fall!

I lördags var vi in på en möbelaffär och inne på affären hör vi Wilma. S U O M I SOOO FFFA.... Suomi soffa! Ett äldre par vänder sig om och tittar med stora ögon på henne. Hon börjar få kläm på det här med läsningen nu. *ler*

PAPPA:
GRATTIS på farsdag!!! Synd att vi inte kunde komma och gratulera i dag!

Nu är det bara en vecka kvar av praktiken och sedan är de dags för skolan igen. Känns skönt! Jag kom nyss hem från gymmet där jag inte har varit på ett bra tag nu både pga av praktiken (har dagkort) men även pga att jag varit förkyld i ca 4 veckor. Men nu är jag igång igen.. de känns skönt! Måste ju bjuda på någon bild från idag också.


Morgon pigga tjejer målar i Novas rum kl 06.45... *gäsp*


Nova


Wilma
Jag testade fläta åt sidan i dag. Hon blev väldigt nöjd.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Förhoppningsvis har ni gjort bort alla era sjukdomar så ni får vara friska hela vintern :)

Ska ni till Kalix över jul?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback