I går föll den första snön...



... det kändes otroligt tidigt att den kom redan i går, men det blev inte speciellt långvarig. Vart ute med barnen på morgonen och sedan plockade vi in våra utemöbler...( i god tid som alltid...) Det tog ett par timmar att ta isär sakerna och tvätta upp dem, torka dem torra och få in dem i förrådet men nu är det gjort. Grävde även upp våra Dahlior och stoppade "knölarna" in i förrådet där de får ligga och vänta tills nästa sommar.


Therese och Alex

Sedan for jag upp på stan och träffade Therese och Alex. Sedan såg vi på när Morgan spelade. Kul som alltid, men hade kunnat skippa sista bandet... fick lite ont i öronen då.. haha Det var lite för hård hårdrock.. ;-)


Vertution...

Wilma fick för sig att fara till farmor i går så hade bara ett barn på kvällen. Det känns konstigt då.. haha.. sedan passade vi på att ta sovmorgon i dag hela bunten ända till kl. 10.30.. även Nova! Det var välbehövt...

Idag har jag hunnit med att köpa ett par nya överdragsbyxor, vilket verkligen behövs nu när det är så kallt och jag ska ha praktik med start i morgon...Hoppas vi får en bra handledare... Sedan har jag varit en sväng på gymet. Var en vecka sen sist nu eftersom jag varit sjuk, men nu mår halsen bra igen. Hoppas att det förblir så nu, har inte tid att vara sjuk de närmaste 6 veckorna.

Jo förresten...Min sambo säljer lite sportartiklar till sin utlandsresa med jobbet... Det är produkter från denna sida:

http://www.newbody.se/produkter/

Skulle ni vara intresserade av att köpa något kan ni ju höra av er ;-)

Hoppas ni haft en trevlig helg.. kram kram

Kommentarer
Postat av: Morgan

Du lyckades fånga en bild av oss så att vi inte såg så hårdrockiga känns de som ;P

Postat av: Morgan

Haha, ett tips är väl att de är ingen snygg name drop att nämna Takida i samtal om hårdrock :P Hmm du kan Sonata Arctica för Tallulah, Shy eller Draw me och inte deras sköna låtar San Sebastian eller Replica. Och Bruce Dickinson är de väl Tears of the Dragon och inte någon klockren låt som Silver Wings? ;P



Hmm jaa kanske för att vi spelade en helt fucked up låt i december så vi helt kom av oss haha!



Hmm kanske gör kommentartexten vit, men känner inge stort behov att göra det, tycker man såg rätt så bra :P

2008-10-08 @ 21:38:24
URL: http://redundansarn.blogg.se/
Postat av: Morgan

Inte coolt att namedroppa Fear of the dark dock när du pratar om Maiden, men lite förvånad blir man väl dock av dig :P

2008-10-08 @ 23:08:55
URL: http://redundansarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback