Nu har skolan börjat på riktigt...

I måndags träffade vi den nya klassen och halva klassen är från Piteå av någon underlig anledning. ;-) Sedan fick vi våran studiehandledning och träffat lite nya lärare. Blev full fart direkt när vi på måndagen fick veta att till på onsdag skulle vi ha läst 1 ½ bok + en artikel och gått igenom läroplanen. Blev två långa nätter i måndags och i tisdags kan jag berätta. *gäsp* Känner av det ännu.. blir nog en väldigt tidig kväll i dag. Har även lyckats få tag i alla utan en bok begagnat och har väl sparat in nästan en 1000 kr på det och böckerna ser knappt använda ut, men de ska jag ändra på...Blev indelade i grupper i klassen och blev otroligt nöjd med min. Denna termin kommer gå bra.. det känner jag på mig! ;-)

Har varit på skolan varje dag denna vecka för lektioner, studier och möten. Kom hem först 20.00 i tisdags men blev då bjuden på middag på skolan så det var värt det. hihi.. Nu i helgen ska jag börja skriva lite för att komma igång direkt med uppgifterna som vi har när man känner att man är i gång igen.

Var till Sunderby sjukhus i går med Nova. Allt ser bra ut. Hon väger 12 kg och är 94 cm lång. Så hon växer.

Var på vårdcentralen med Wilma igen för hennes fot. Ni som läser min blogg regelbundet vet vad jag pratar om. Ni andra får en kort sammanfattning nu.

I början av juni fick min dotter en svullnad på foten. Hon brukar reagera starkt mot insektsbett och vi trodde att detta var något sådant. Men efter ett tag insåg vi att det inte försvann som alla andra bett hon fick. Utan fanns kvar. Svullnaden gick ner lite men det är fortfarande svullet och huden är missfärgad. Har varit till läkaren flera gånger.

Sammanlagt träffat två distriktsköterskor och 4 läkare. Alla verkar lika förvånade och säger att de aldrig sett nå sådant och kom med en hel del förslag...men inget konkret. Är inte själva huden som det sitter i utan underhuden så att säga. Ska i alla fall få tid hos en expert nu, men det kan säkert ta ett par veckor.

Sitter på dotterns vänstra fot kring fotknölen. Hon har inga besvär alls utav detta...och det är inte smittsamt så ni behöver inte springa om ni ser oss! :-)

Bilder




Någon som haft nå liknande??

Så nu till något helt annat! Fick i dag låna två böcker om accord och hur man spelar några låtar. *jippi* Känns super kul att lära sig spela gitarr nu. Vet kommer ta ett tag, men detta är ett steg i rätt riktining. Tror jag ska plocka ner gitarren från väggen nu och börja kika på de olika accorden.. för jag är en TOTAL nybörjare!

Har en del paket liggandes här hemma som borde få komma till sina rätta ägare, kanske orkar ta tag i det i helgen vi får se...

Ha en fortsatt trevlig helg! Kram på er

Kommentarer
Postat av: Morgan

Jag förstår, du ska göra så att böckerna ser använda ut. Är det inte bättre att använda dem än att få dem att se använda ut? =)

Postat av: Syster

Okejokej, vad bra.

Jag vet inte ännu men tror det blir nästa helg eller något.

Puss puss/J*

2008-09-07 @ 14:45:38
URL: http://juliaawestman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback