Ont i ryggen, beslustångest och tentaplugg...

Idag har jag ont i ryggen. Skulle lyfta upp Nova från sängen på morgonen då hon inte ville stiga upp och självklart tänkte jag inte på hur jag lyfte henne och lyckades att sträcka ryggen.. åhh.. Känns frustrerande. Har i alla fall varit på en promenad i dag blev inte lika lång som jag tänkt mig eftersom det gör lite ont att gå, men det är bara att hålla igång och röra sig eftersom om man är stel och stilla sittande blir det bara värre. I måndags tränade jag i alla fall lite och funderar på att köra lite crosstrainer här hemma i dag. Får se hur det känns. Är dock inte ett ryggskott eller så för då brukar jag inte kunna röra mig... men men annars är det plugga plugga jobba jobba och plugga lite till som gäller närmsta veckan. Har tenta nästa onsdag och har redan börjat stressa upp mig inför den..

Annars börjar det närma sig att ta ett detta viktiga beslut angående Wilma. Känner fortfarande beslutsångest över det, men samtidigt vet jag vilket håll det lutar åt. Så vi får se vad som händer de närmsta dagarna.

Brorsan och hans tjej håller på att buda på en superfin lägenhet i Kalmar. Håller tummarna för att de blir lyckliga ägare till den underbart fina lägenheten. Däremot kan jag inte lova att inte vara lite "avundsjuk" på dem om de köper den. För den är riktigt fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback