Hemma igen...

Vi kom hem i tordags. Både torsdagen och fredagen har ägnats till att tvätta upp och städa upp lite här hemma. Är fortfarande inte som jag vill ha de men det börjar närma sig i alla fall..Har blivit en hel del bad sen vi kom hem.  I fredags badade tjejerna ute på gården...



På lördag åkte vi till en badstrand som ligger en bit bortanför luleviken och badade där. Hade hört massa positiva saker om den stranden men blev besviken. Stranden var inte fin. Det luktade illa där, körde en massa båtar förbi standen hela tiden och sedan var det en massa hundar överallt.. nä nästa gång blir det Stor sand.. Flickorna är inte alls mycket för att bada på stranden. Nova blir väldigt lätt frysen, får gåshud och blir blå. Men tjejerna älskar att bada inomhus.


På söndagen for vi och badade i Boden på Bodens Camping. De har ett utomhusbad med uppvärmda pooler. Det var ca 30 grader och barnen + vi älskade att var där.. Riktigt nice!

Har precis laddat in bilder och så från semestern ska ta och lägga in några av dem här sen och skriva om semestern när jag får tid. Ville bara ge ett livstecken från mig i daf.. ;-)

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilka härliga semester bilder. Syns att ni haft det trevligt. Finns ju lite mer att göra där kanske :o) kram Helena

2009-08-24 @ 13:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback