Kärt återsende (Semestern del 4 (sista delen))


Vänner

För två år sedan flyttade våra grannar som vi umgicks med till Jönköping. Detta var inget roligt för Wilma som har saknat Ella som var en av hennes bästa kompisar. De har varit upp till Luleå ett par gånger så de har fått träffas. Nu under semestern var första gången som vi åkte förbi dem. Vi besökte dem i deras sommarstuga. Var trevliga dagar där.

Flickorna lekte som att de varit tillsammans hela tiden. Vi åkte ut i skogen med Ellas morfars traktor och plockade vildhallon. Wilma och Nova fick sedan innan vi åkte vara med och plocka potatis, lök, krondil, morötter, sockerärtor med Ellas mormor. Det tyckte flickorna om. Vi fick med oss mycket hem och var speciellt för flickorna att äta potatis som de varit med och plockat. Gott var det också. *tack*

Det var jätte fint på deras sommarställe och väldigt skönt att man inte var tvungen att passa barnen hela tiden utan bara låta dem springa runt och leka... Var väldigt kul att träffa våra gamla grannar och se deras nyaste tillskott i familjen. John snart 5 månader..

Tack för en trevlig tid och god mat!


Två prinsessor på en äng

Tjejerna åker lådbil


Nova leker


Wilma busar och njuter av livet på landet

Kommentarer
Postat av: calle

Åh vilka fina klänningar!

2009-08-13 @ 15:29:56
Postat av: Katja

Har precis läst igenom allt :) Fina bilder! Skäms lite att vi inte har orkat blogga här, har MASSOR med bilder, får se om det blir av ikväll eller om Calle å jag slår ihjäl varandra (ska sätta upp de f*rbannade frigolit taklisterna)...



Var riktigt roligt att ni kom ner så vi hann umgås, synd bara att vi var så stressade med nya lägenheten. Tack för all hjälp! Saknar er allihop å "Ella" å "Betti" saknar Wilmis å MiNova :)



Kramar!

2009-08-13 @ 16:03:28
Postat av: Julia

Har gjort sen anmälan till specialpedagogiken nu..

antar att det finns platser när den finns kvar att göra anmälan till :) Ses i höst ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback