Vårt besök på Skara sommarland...(Semestern del 3)

Måndagen den 3 augusti begavv i oss mot Skara för att besöka Skara sommarland. Vi hade bokat två dagars inträde med boende på campingen i en stuga. Tyvärr visade det sig att vädret inte var det bästa som ni kanske ser på bilderna nedan. Vi hade ganska kallt  + 18- 20 och regn båda dagarna. Därför blev det inget badandet för oss så halva sommarlandet är fortfarande outforskat för oss. Däremot hade vi två roliga dagar i karusellerna. Det var jätte kul och vi åkte hur mycket som helst. Kostar bara inträde där och sen får man åka hur mycket man vill. Gick lätt att fördriva två dagar där och hade det varit fint väder hade man absolut kunnat stanna ännu längre.

Boendet fick dock minuspoäng från oss. Vi bodde i en stuga på 12 kvadrat.. vilket innebar 2 våningssängar och ett litet bord för fyra. Toalett och dusch fanns i service byggnad en bit bort. Vilket vi visste när vi bokade det men måste säga att campingens service hus var väldigt skitiga och äckliga... Det förstörde hela boende vistelsen.

Så några bilder från Skara:


Nova kör bil (Wilma syns svagt i bakgrunden)


Wilma åker karusell


Runt och runt.. Hon fick aldrig nog!


Lars och tjejerna åker båten.
Wilma tyckte om den och Nova sa att hon fick ont i magen av den.




Sötnosen Nova


Wilma flyger flygplan


Skypirat show

Jätte rolig show som var lite nervpirrande. Var ett par killar och tjejer som döck ner i polen och samtidigt hade en teaterföreställning med pirat tema. Högsta dyket var från en höjd på 25 meter. Såg helt sjukt ut och jag satt och var nervös för att de skulle skada sig.. haha.. väldigt underhållande i alla fall...


Stolt Wilma som köpt ett diadem med öron för egna pengar



Nova håller i Stampe senaste vinsten till hemmet.
Snart finns det ingen mer plats för stora mjukisdjur... ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback