En mysig helg...

Har haft en underbar helg. Det har kännts väldigt skönt att inte haft en massa saker som man ska göra varje sekund. I helgen har vi tagit det ganska lugnt.. om man nu kan kalla det så. Jag tycker det i alla fall. Har inte haft skola eller jobba så..

I lördags började vi dagen med att mysa lite här hemma och sedan åkte vi och handlade. Var dags att fylla på i kylskåpet... Sedan får vi hem och storstädade. Det behövdes och det känns så skönt att allt är rent och städigt runt omkring en. Däremot ser man riktigt hur skitiga alla fönster är. Vill att det ska bli vår nu så man kan tvätta dem ordentligt. Hoppas att det håller i sig städigt ett tag nu.

I dag har jag haft en lång sovmorgon... kände att jag behövde den .. Var riktigt utvilad när jag steg upp. Sedan har vi varit till Sunderbyn och hälsat på Anna, Martin och Nova. Det var riktigt trevligt och tjejerna lekte tillsammans som vanligt. Fast det var ett tag sen de sågs. Wilma tyckte at t det var trist att åka hem igen.. På vägen hem gick vi in i ett par möbelaffärer och spanade efter en ny tv-rums lampa. Hittade ingen vi föll för som var inom den prisnivå vi tänkt oss så vi får fortsätta leta sen. Köpte däremot en ny toalettsit... vilket var välbehövligt!

Ska sortera lite papper i kväll och sedan börjar nästa kurs i morgon.. Vem vet man kanske får upp ett par gardiner i tv-rummet i kväll. Veckan kommer vara full av föreläsningar men sen veckorna efter det är det mycket mindre lektioner.



Kommentarer
Postat av: julia

Ses säkert i veckan :) Vi är ju i skolan mån - tor ..

2009-02-23 @ 08:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback