Familjen annorlunda

Jag såg detta program för första gången i går kväll.. säger bara ojojoj... det var väldigt mycket barn, tvätt, mat och framförallt sopor. Var inte ett duga avundsjuk på deras situation, samtidigt kunde jag inte slita mig från tv:n. Var intressant att se hur de strukturerar upp rutinerna hemma och med att handla för att de ska fungera. Jag älskar barn och så, men man vill ju kunna hinna med sig själv och resten av livet också. Kunna göra saker utan att behöva planera ihjäl sig. Men tycker att det är starkt att klara av att ta hand om så många barn och att få ekonomin och förhållandet att hålla ihop.

Brukar i vissa fall känna mig lite annorlunda eftersom jag är en ung tvåbarns mamma som både pluggar och jobbar. I min utbildningsgrupp på jobbet var jag den enda som hade barn men jag var dock inte den yngsta.. De flesta jag umgås med på skolan har inte heller barn och är inte riktigt insatt i hur det är.. men hur kan man vara det?? Får ofta frågan hur man får allt att gå ihop, tycker inte att det är så svårt.. visst kan det hända att städningen blir lidande emellanåt.. men det hade den nog blivit i annat fall med... Är inte kul att städa, däremot att ha det städigt! I skolan så är det planering och framförhållning som gäller för att inte sitta med uppgifterna i sista minut eftersom man aldrig vet när man måste vara hemma med sjuka barn. Sen att man inte kan hitta på något när som helst eftersom man måste planera sådant tillsammans med varandra för att en måste ju vara hemma med barnen och så. Men det har aldrig varit några problem kring detta. Jag har min egen tid och min sambo sin. På tala om egen tid.. jag köpte lite papper i går.. till scrappbooking.. nice.. längtar tills jag får hem dem så jag kan vara lite kreativ...

Tiden går snabbt ... insåg i dag att snart (nästa månad) är det 7 år sedan vi flyttade ihop... Det är ju riktigt länge sedan!



Vi sommaren 2001


Kommentarer
Postat av: Linda

Va sju år(?) sen bilden togs, man hadekunnat tro att det var idag.. Ni har inte åldrats alls.. Lyckostar! KramiS

2009-02-24 @ 22:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback