Första kursen avklarad...

Denna termin består av fyra kurser vilket innebär att de är lite mer intensiva än om den hade varit en 30 poängskurs. Skrev klart sista uppgiften i förmiddags så nu är denna kurs färdig. Nästa börjar på måndag.. Gissa vem som ska njuta ordentligt av helgen??

I morse när vi steg upp låg Nova och sov i soffan!! Hon hade bäddat ner sig med filtarna i soffan och sov. Hon var väldigt svårväckt. Hon brukar inte vara den som stiger upp utan att säga till och hon brukar komma till oss om hon vaknar. Vi sover alltid med sovrumsdörren öppen och brukar alltid vakna om det hörs minsta lilla ljud. Soffan står väl ca 5 meter från våran säng.. hmm undra om vi var extra trötta i natt eller? Nova var då supernöjd när hon äntligen vaknade... hoppas inte detta blir till en vana... vi har ändå ganska sköna soffor.. ;-)

Jag har hunnit med att träna lite också. Det känns skönt att komma igång igen efter ett uppehåll på ca en månad då jag inte har orkat eller haft tid med det. Funderar på att ta en sväng till gymet i morgon med..

Jo, förresten Nova har börjat att bada igen.. efter en så där 4 månader vägran att bada i badkar.. Det gick över! Duschningen går lättare med nu.. det känns skönt att hon inte blir ledsen nå mera det är ju ganska ofta som man behöver duscha och så... en kamp mindre att utkämpa.



Hoppas alla får en trevlig helg..

kram

Kommentarer
Postat av: Sofie

Skönt att ha riktig helg :)

Ja, februari har varit/är en intensiv månad. Har kvar resan upp till Kalix men sen ska jag nog stanna hemma i Borås iaf till slutet av april ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback