Jag har inte glömt bort bloggen...

Jag har bara inte haft så mycket tid över till att blogga. Insåg just att det var två veckor sen sist nu.. ojoj.. dåligt av mig. Sista veckan med denna kurs nu. Har redovisning på tisdag och längtar tills jag har gjort bort den. Sen har jag en uppgift kvar att jobba med som ska var klar på fredag, men det är ju ett tag kvar.

Snart är min utbildning på jobbet färdig.. sista dagen på tisdag då har jag jobbat ca 75 % i 5 veckor.. Det ska bli skönt att kunna vara hemma på onsdag. Längtar även fast jag förmodligen kommer sitta med skolarbete då.. haha.. Sen på fredagkväll blir det min "första" riktiga dag på jobbet. Kommer jobba ca 16 timmar i veckan i fortsättningen lite beroende på hur mycket jag har i skolan och så men i snitt 40% per vecka. Kommer nog kännas lite om man jämnför med utbildningen. Har i alla fall träffat en del härliga människor på jobbet... Det är alltid kul att lära känna nytt folk..

Under dessa två veckor har Nova först haft magsjuka och sedan har Wilma haft det. Det konstiga med det var att båda mådde dåligt i ett par timmar och sedan vart de bra.. Kunde äta, dricka och busa som vanligt. Och ännu konstigare är väl att jag inte fått det. Jag som brukar var den som får det först i vår familj, har det längt och må dåligast.. men jag klagar inte.

Idag har jag beställt nya böcker till nästa kurs som börjar om en vecka... många böcker denna kurs också, men vi ska bla. läsa en skönlitterär bok. Ja, älskar att läsa såna! Men har nästan aldrig tid eftersom man alltid har andra böcker att ta sig igenom.

Annars har jag haft sovmorgon i dag, hunnit vara ute med tjejerna en sväng i dag.. Wilma åkte längdskidor och Nova sprang omkring. Sedan har jag varit en sväng till M. och kikat på ett par saker inför grupparbetet i morgon. Har missat den del grupaprbeten p.g.a. sjuka barn men har försökt ta igen det så bra som det bara går. Tur att man har en bra basgrupp.

Ser fram emot veckan som kommer... Nu ska jag ta och plocka till lite här vid skrivbordet och sedan ska jag se Beck.

Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag och en trevlig helg. Det har i alla fall jag haft!

Kram på er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback