Ibland krävs det inte mycket...

...för att man ska bli glad!



I går fick denna teckning mig att le! Kom hem från jobbet som vanligt ganska sent och saknat barnen hela dagen. Wilma hade målat Molly och en Krokodil skrivit sitt namn och Tandenärlös molly. Vi var ju till tandläkaren förra veckan och därav tror jag att detta intresse kom från.. Sötnosen min.

Har haft grupparbete i dag vi har planerat lite på vår rapport som vi ska skriva förberett syfte och forskningsfrågor inför samtalet med vår handledare i morgon och så har jag börjat att bearbeta litteraturen till denna uppgift. Känns skönt att ha kommit igång.

Fick papper i dag från förskolan ang. flytten och insåg snabbt att jag tolkat barnens förskolelärare fel när hon sagt att de skulle få flytta den in den 3:e så pratade hon inte om februari utan om mars. Så i början av mars sker flytten av förskola. Vilket för övrigt kändes ganska långt bort... men tiden går ju så fort!

Nä, nu ska jag fortsätta plugga och sen bege mig till jobbet igen... Känns som att det är ganska lättförtjänta pengar just nu när vi har utbildning. Men jag klagar inte! Hoppas ni har en underbar vecka. Vet att jag är dålig på att svara på kommentarer. Ska försöka ta tag i det någon dag.. kram på er!

Kommentarer
Postat av: Carl-Oskar Westman

Åååååå vilken fin bild. Kattis kände genast igen musen =) Kram på er alla!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback