Jag har fått en mammablogg award!



*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av Tessah för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! (jag ger den självklart tillbaka till henne också) Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Therese
En barndomsvän till mig. Vi har spelat fotboll tillsammans och gått i samma klass.
Hon har två superfina pojkar som hon skulle göra allt för.
Hennes blogg handlar om hennes liv, filmer, böcker, tips, mode, inredning och om hur hon bearbetar branden hon var med om strax innan jul och hur brännskadorna läker.

Anna
En underbar tjej som jag lärt känna på senaste tiden.
Mamma till Wilmas vän Nova. Hon var den som fick min intresserad och att börja med Scrapbooking. I sin blogg skriver hon om sin familj och scrapbooking. Brukar ha fina bilder på sina skapelser och bjuder alltid på en massa inspiration. Måste se till att ses oftare nu, även fast ni inte bor här på Porsön nå mera.

Madde
En härlig tjej som säger allt vad hon tycker och tänker. Mamma till tre små sötnosar och har fått tre extra på köpet när hon träffade sin nuvarande kärlek. Hennes blogg handlar om hennes liv och även hon scrapar en hel del. Undra var hon får den tiden i från? Beundrar henne för att hon hinner med vardagen och allt annat hon gör!

Julia
En härlig tjej som jag tycker om att spendera tid med. Relativt nybliven mamma till lilla Emilia som föddes i somras. Blivande lärare och hon skriver om sin vardag i sin blogg. Ska bli kul att studera ihop igen!

Linda Y (privat blogg)
En tjej som jag lärde känna för två år sedan. Har två underbara små pojkar.
Hon skriver om sitt liv, familj, vardag och bravader i sin blogg.
Att läsa den brukar alltid få mig att le.

Milla
En halvtokig tjej som varannanvecka är trebarnsmamma till tre små killar. Bloggen handlar om allt mellan himmel och jord. Nybliven husägare så allt från heminredning, barnen, jobbet eller annat smått och gott. Bjuds ofta på ett skratt och underbara bilder.

Susanne (lösenordsskyddad)
En super trevlig tjej som har en son på snart 4 år.
Skriver om livet som mamma och vardagen.
Även om sitt nyaköpta hus och deras renoveringar och inredningar.
Alltid intressant att ta del av deras händelserika liv.

Så detta var mammabloggar som jag läser och kikar in på dagligen! Jag tycker om era bloggar och att följa er vardag




Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack snälla för "utmärkelsen", gillar din blogg me!

2009-01-15 @ 18:04:20
Postat av: Linda

Vet inte vad som hände ovan, men det var jag som lämnade kommentaren...

2009-01-15 @ 18:05:13
Postat av: Milla

Tack Jenny! det värmde! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback