Veckan som gått...

Måste säga att veckan som gått verkligen varit full. Började skolan i måndags och genast blev det full fart på läsandet. Sedan har jag utbildning 6 h varje kväll på mitt nya jobb, vilket har inneburit långa dagar bara det. Men självklart har tjejerna varit sjuka också. Wilma fick feber förra helgen och var hemma från förskolan mån-tors och gick en snabb sväng på fredagen. Nova var hemma i måndags den enda dagen hon haft feber hon sov hela den dagen och var pigg och glad dagen efter men hon var hemma mån-ons. Så det har varit fullt upp hemma med barnen, skolan och jobbet.

Jag har hunnit med allt i skolan och jag har inte varit allt för trött, bara lite. Har en examinationsuppgift i dag efter lunch. Förmiddagens pass blev inställt så nu uppdaterar jag lite här och sedan tänkte jag plocka till lite. här hemma Städningen har tagit stryk denna vecka då Wilma, Nova och Lars har varit sjuka. Alla med hosta och feber...jag har haft mycket att göra haft lite ont i halsen och nyst. Känns skönt att jag inte blivit smittad av de andra i familjen i alla fall. Har inte tid att ha feber..

Var på apoteket i helgen och köpte halstabletterna Strepsil. De var helt otroligt bra, kommer nog aldrig köpa nå andra halstabletter. De var dyra (50 kr) men man behöver bara en åt gången så det blir billigt i längden. Hade ont i halsen på lördag morgon tog en sådan och sen hade jag inte ont nå mera förren dagen efter då jag igen tog en och halsontet försvann. Rekomenderas!

Jag trivs väldigt bra hittills med det vi fått lära oss under utbildningen. Det är OTROLIGT mycket man ska kunna och ibland känns det hopplöst, men jag har insett att man lär sig ganska snabbt sakerna. Det känns skönt och jag känner mig lite smartare.. haha.. Det är en hel del trevliga människor i min utbildningsgrupp också som jag kommer överens med och trivs att vara med så det är kul.

I torsdags fick vi veta att Wilma fått en plats här på Porsön i Lulegymnasternas barngrupp. Det känns roligt och stort att vår lilla tjej ska börja med gymnastik. I helgen har vi letat efter gymnastikkläder vilket inte var det lättaste eftersom allt i Wilmas storlek var slutsålt.. Vi kollade på Team sportia, Intersport, Stadium, Lindex innan vi till sist hittade ett par supersnygga byxor på p.o.p. som dessutom var på rea.. Aldrig fel det! ;-) Nu ska vi bara hitta några t-shirtar också. På lördag startar det! Ska bli kul!

Sen har vi äntligen fått veta när flickornas förskola ska flytta. NÄSTA VECKA! Ojoj... det är ju snart...Får se om det kommer vara stängt under någon dag eller hur de löser det hela. Sist jag pratade om de förstod jag som att de kommer vara på en tillfälligavdnelning som görs i ordning denna vecka och som kommer bemannas med vikarier under tiden avdelningen flyttar. Får se om de blir så. Vet inte hur vi ska lösa det annars i fall man skulle måsta vara hemma. Men sånt brukar lösa sig. Det ska i alla fall bli kul med att de får nya och fräscha lokaler även fast jag inte vart nöjd med lösningen för matdelen. Är ärligt talat lite orolig för hur det kommer att fungera.

Inga bilder denna gång heller... sorry! Har inte använt kameran på ett tag, får skärpa mig!

Kommentarer
Postat av: Linda

ojoj verkligen fullt upp. Skönt att ni är friska nu. E har oxå varit lite förkyld, dock inge feber, men ska till dagis imon. Gissa om han längtar?! Ha de fint, kram!

2009-01-26 @ 15:59:45
Postat av: Camilla

Jag tror det kommer att bli jättebra på nya stället! Mina barn ser fram emot det och tycker att det ska bli spännande, fröknarna har gjort det till ett äventyr tycker jag!

Kram Milla

Postat av: Kitti

Hej gumman! Hur har ni det? Bra hoppas jag. É du nå åt Klx? ;) Kramar!!!

2009-01-28 @ 08:10:33
URL: http://mkitti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback