Kärt återsende...

I måndags kom brorsan och hans tjej.. Så kul att ses igen! Dröjer alldeles för länge mellan gångerna men det är så det blir när det är 140 mil mellan en. Tjejerna vart riktigt bortskämda som vanligt.. De fick var sin fin klänning, Nova fick en my little pony och ett drapperi med prinsesskronor att hänga i dörröppningen till hennes rum. Wilma fick en barbie med en dootter båda hade Hello Kitti kläder + att hon fick en rosa sänghimmel.

Riktigt trevligt ahar det varit att fira mamma som fyllde 50 år. Av oss fick hon en hammock som hon önskat länge. Brorsan och pappa håller på att bygga en altan som förhoppningsvis ska vara färdig i morgon under dagen. Jag, Katja och syrran har grundmålat en väderkvarn i dag och i morgon ska vi ta och måla den med den rätta färgen.

Nu sover Nova som är helt slut på kvällarna innan vi lägger oss. Wilma har dock fått vara vaken ett extra tag nu när vi får bortresta. Ska låta dem såga klart plankorna och hamra på innan hon får lägga sig.

Det är jätte skönt att få vara med barnen nu under denna vecka jag är ledig.. längtar inte alls tills det är dags att börja jobba igen på måndag.

Vi spelade geni här om dagen. Mamma och pappa var på ett lag, Brorsan och Robin (syrrans kille) var på ett annat lag och sen var det jag, syrran och Katja på ett lag. Mamma och pappa vann denna omgång...denna gång var äldst visast.. men det var just.

Kram på er..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback