Sommarlov

Nu äntligen har jag sommarlov/semester eller vad man nu vill kalla det. Är ledig i 5 veckor nu innan skolan börjar igen. Ska bli så skönt.

Var ledig i onsdags och då lekte vi en hel del under dagen. Vi var till sunderbyn där älsklingen var till ögonläkaren och fick reda på att han inte alls behöver operera sitt öga ännu. Eftersom han inte har några större besvär med det samt att han såg väldigt bra med höger och vänster öga när han gjorde ett syntest. Läkaren sa att de inte vill operera förren de är dåligt på båda ögonen så att man gör de med inte så stort mellanrum på båda ögonen så märker man minst skillnad. När älsklingen var inne väntade jag och tjejerna utanför sjukhuset där vi passade på att leka i deras piratskepp som är populärt hos tjejerna...


Åka tillsammans
-  När Nova inte vågar åka själv ställer stora syster upp och åker med henne.

Piratskeppet

Sedan på kvällen var vi på Novas förskolegård som håller på att renoveras samt på skolgården och lekte. Det börjar ta form nu. När vi kommer hem från semestern kommer det förhoppningsvis vara klart. Är väldigt nöjd med det jag sett hittills.


Dålig bild på förskolegården men man får ett hum i alla fall...


På förskolegården


Ny lekställning på skolgården


Wilma klättrar

Kommentarer
Postat av: Tessah

Hej gumman!



den 5:e september kommer jag ha 25:års fest. Skulle vara jätte trevligt om du och karln kunde komma. Jag tänkte hyra en lokal :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback